Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Παπουτσή γερά, με τσαμπουκά

Ο υπουργός Ψεκάσματος των Διαδηλωτών Χρήστος Παπουτσής παρέδωσε σήμερα μαθήματα περί αξίας της ανθρώπινης ζωής. Το σχετικό δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας" ενημερώνει για τις δηλώσεις του:

"Οι μετανάστες αλλά και «εκείνοι κυρίως που υποστηρίζουν τους μετανάστες και ουσιαστικά οργανώνουν όλες αυτές τις εκδηλώσεις, πρέπει και εκείνοι να συναισθανθούν την ευθύνη που έχουν απέναντι στη ζωή των ανθρώπων που κινδυνεύει», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αναφορικά με τους μετανάστες απεργούς πείνας, που φιλοξενούνται στο κτίριο «Υπατία».
Επεσήμανε ότι το σημαντικότερο είναι μεν η ανθρώπινη ζωή αλλά δεν μπορεί να υπάρξει μαζική νομιμοποίηση μεταναστών καθώς “δεν το επιτρέπει το νομικό και το ευρωπαϊκό πλαίσιο”. Ανέφερε ότι “γίνονται προσπάθειες για εξέταση των περιπτώσεων εκείνων ώστε να υπάρξει κάποιος δρόμος που να οδηγήσει στην ολοκλήρωση αυτής της υπόθεσης” και εκτίμησε ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, στο πλαίσιο των νόμων και του κράτους."

Ο υπουργός που έχει θητεύσει με μεγάλη επιτυχία και στο Υπουργείο Εφοπλιστών και Σαπιοκάραβων έχει μεγάλη εμπειρία στο ζήτημα της αξίας της ανθρώπινης ζωής. Ένας άνθρωπος που έχει βάψει τα χέρια του με αίμα πως να μην έχει έγκυρη άποψη στο ζήτημα; Ας όψεται το κακούργο νομικό και ευρωπαϊκό πλαίσιο.

1 σχόλιο:

μαχαιρης είπε...

Δε φταιω εγω καλε...Μπαμπα...
Που βαρεσα τον Αλη...
Εγω τον Αλη...Τον αγαπω...
Ο Τζονης με εβαλε...!!!
Αυτος ο Κακοτζονης...

Και η Ευα...Αυτη με το..μηλο...

Οχι εγω μπαμπα...!!!