Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Διόδια

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Νέα κινητοποίηση Κυριακή 6/2/2011
Οι λεόντειες συμβάσεις της κοινής ληστείας πολιτικών και εργολάβων,είναι η αρχή.
Γιατί πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας?
Ποιος ελέγχει τα ποσά που έχουν εισπράξει από διόδια ανύπαρκτων δρόμων?
Πόσα χρόνια πρέπει να πληρώνουμε?
Η εξουσία συνεργός και συνένοχος προβαίνει σε διώξεις ανθρώπων που αντέδρασαν, τρομοκρατεί με τον γνωστό μηχανισμό διαπλεκόμενων ΜΜΕ.
Στη Λατινική Αμερική έφτασαν να είναι ιδιοκτήτες του νερού γαλλικές πολυεθνικές(οι οποίες ενδιαφέρονται και για ΕΥΑΘ,ΕΥΔΑΠ..).
Θα πάμε κι εμείς έτσι?

5 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

ΟΧΙ...Δεν θα παμε...

Ανώνυμος είπε...

γιατι??

blackbedlam είπε...

Φίλε Στρατολάτη,δεν μπορεί να πάει έτσι.Η οργή του κόσμου μεγαλώνει μπροστά στα τεράστια προβλήματα που συσσωρεύονται και αυτοί, σταματημό δεν έχουν.Το υπουργείο υγείας, είναι κατειλημμένο και εκεί βρέθηκαν και εργαζόμενοι από τις συγκοινωνίες.
Εμπορευματοποιούν τα πάντα, κάθε κοινωνικό αγαθό θα ιδιωτικοποιηθεί. Παιδεία,υγεία,ΜΜ Μεταφοράς.
Επιδιώκουν να μας μετατρέψουν σε μια μάζα πληβείων, επιδιώκουν μαζικούς αφανισμούς.
Γαμώτο το λέω και το ξαναλέω, θα αρχίσω να γράφω ανέκδοτα:Δεν έχουν άλλους τρόπους αν θέλουν να συνεχίσουν την κυριαρχία τους.
Παλεύουν για την καπιταλιστική αναδιάρθρωση.
Αλλά ούτε και εμείς έχουμε άλλα περιθώρια.
Τώρα είναι η ώρα για κοινές απεργιακές κινητοποιήσεις, για παράδειγμα στους κλάδους της υγείας, της παιδείας, των Μέσων μαζικής μεταφοράς, στην προοπτική να διευρυνθεί το μέτωπο του αγώνα.Να γίνουν καταλήψεις δημόσιων οργανισμών. Σιγά σιγά, θα συμμετέχουν και άλλοι κλάδοι εργαζομένων, μπορούμε να το κάνουμε να λειτουργήσει σαν χιονοστιβάδα.
Όλα αυτά οργανωμένα, μέσα από τους συνδικαλιστικούς φορείς.
Δεν ξέρω πια τι γίνεται, τι περιμένουμε να γίνουν όλοι κομμουνιστές;
Τι να πω μπορεί και να κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

BLACKBEDLAM ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ?

blackbedlam είπε...

Φίλε Ανώνυμε,όχι δεν τους εμπιστεύομαι.Αλλά γι΄αυτόν τον λόγο τους ελέγχω.Είμαι εκεί και αν είσαι και εσύ μαζί μου και δεν αποτελεί άλλοθι για σένα η δήθεν ανεντιμότητα των συνδικαλιστών, τότε δεν θα μπορούν να είναι ανέντιμοι,τότε εμείς θα αναδικνύουμε τους έντιμους.
Θα πρέπει να ξέρεις ασφαλώς,ότι την διοίκηση ενός σωματίου την εκλέγουν τα μέλη του σωματείου.Πράγμα που αναδεικνύει δυο εκδοχές. Η μία είναι,ότι όλα τα μέλη που εκλέγουν,έχουν συμφέροντα και εμπλέκονται στους συμβιβασμούς και στις ρεμούλες που κάνει η διοίκηση.Μια άλλη εκδοχή,είναι ότι είναι ηλίθιοι και τους ψηφίζουν.Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή ότι όλοι ή οι περισσότεροι, είναι πολιτικά αδιάφοροι και παραδομένοι.Τι λες εμείς σε πια συνομοταξία ανήκουμε;

Ακου αν είσαι συνδικαλιστής, δεν θέλω να σου στείλω τα μυαλά στα κάγκελα.Ναι υπάρχουν συμβιβασμένοι συνδικαλιστές, που είναι δοτοί που με τις πλάτες των αφεντικών ή της διοίκησης του φορέα, αναδείχνονται σε συνδικαλιστικά στελέχη και παίζουν τον ρόλο τους, απογοητεύοντας τους εργαζόμενους ώστε να απορρίπτουν τον συνδικαλισμό στο σύνολό του και να καταλήγουν στο σπίτι τους.

Τους έχω δει. Έχω δει και έντιμους ανθρώπους, που για λόγους που τώρα είναι δύσκολο να αναλυθούν και να περιγραφούν, κατέληξαν να συμβιβαστούν.Κάποιες φορές. κατέληξαν να συναλλάσσονται με τα αφεντικά. σε βάρος του κλάδου.Συμβαίνουν αυτά.

Έχω δει και ακόμα χειρότερα. Δικούς μας ανθρώπους,αίμα από το αίμα της εργατικής τάξης. ακόμα και κομμουνιστές.Ο Κωστόπουλος δηλαδή τι ήταν.Και πολλοί άλλοι.

Ή λοιπόν θα αφήσουμε στα χέρια τους τις τύχες μας,σε αυτούς και τους αφεντάδες τους ή θα πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

Πες μου και εσύ την πρότασή σου,γιατί εγώ λύση άλλη δεν βλέπω. Άντε να δούμε που θα μας βγάλει αυτή η ιστορία.