Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΠΝΟτζίλα

"Πως μπήκε κόκκινο καπέλο στην απεργία" αποκαλύπτουν τα Νέα κι εμείς παραθέτουμε σχετικό αδιάψευστο φωτογραφικό τεκμήριο:

Μπου!

3 σχόλια:

Manny Calavera είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
πιο πολυ σε πνο-κθουλου το κοβω

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο!

AntonXXXX

blackbedlam είπε...

Διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο των ΝΕΩΝ πριν μπω στις σελίδες σου και συμπτωματικά διάβασα και τα σχόλια.

Μετά το έψαχνα και δεν το έβρισκα και μπαίνοντας στις σελίδες σου είδα ότι ήταν το ίδιο άρθρο και έτσι ξαναβρέθηκα με το λινκ στις σελίδες των ΝΕΩΝ.

Ήθελα να ξαναδώ ένα συγκεκριμένο σχόλιο,που πιστεύω ότι τέτοια σχόλια δεν γράφονται από τυχαίους ούτε τυχαία.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αυτή η πρόταση, έχει ακουστεί και από επίσημα χείλη.

Είναι το ίδιο όταν λένε:"τέρμα στην ασυλία του ΚΚΕ"

Διάβασε το σχόλιο:

"Δεν καταλαβαίνω αυτή τη σκόπιμη αναπηρία του κράτους. Το ΚΚΕ σαφώς έχει δηλώσει ότι επιδιώκει με κάθε τρόπο την κοινωνική ρήξη. Το κράτος τι κάνει; Γιατί μας ζητά να του πληρώνουμε φόρους; Για να εφαρμόζει τους νόμους κατά το δοκούν; Όταν το ΚΚΕ δηλώνει, προς τιμήν του, ευθαρσώς ότι "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" και τους νόμους του αστικού κράτους τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, πόσο μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελεί ένα "νόμιμο κόμμα"; Είναι σαφές ότι επιδιώκει τον "τρίτο γύρο" αδιαφορώντας για κάθε τι άλλο. Περιουσίες καταστρέφονται, ανθρώπινος μόχθος πάει χαμένος. Σε λίγο ίσως και ζωές. Καιρός δεν είναι να κηρυχθεί παράνομο, όπως ήταν κάποτε; Και σίγουρα το βόλευε εκείνη η κατάσταση περισσότερο. Προσέδιδε και μια αίγλη οσιομάρτυρα. Το πρόβλημα βέβαια είναι από ποιους σταθμούς θα περνάει τα μηνύματα, όπως συνήθιζε. Τίρανα, Βαρσοβία, Βουκουρέστι, Μόσχα πάνε πια. Και η Πιονγκ Γιανκ είναι αρκετά μακριά για καλή λήψη".