Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Κύριε Μπαμπινιώτη τι είναι ο παραπικρασμός;

Ο Σεβασμιώτατος (εύχομαι στο μέλλον και Παναγιώτατος ή έστω Μακαριώτατος) Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή την υπαίθρια προσευχή Αΐντ αλ Φίτρ που πραγματοποίησε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) έβγαλε πολυσέλιδη ανακοίνωση εκφράζοντας "τον βαθύτατο παραπικρασμό" του.
Στην ανακοίνωση αυτή ο Σεβασμιώτατος υπενθυμίζει ότι ο μουσουλμανισμός είναι βαθύτατη πλάνη και κάνει διάφορες ενδιαφέρουσες και εκτεταμένες συγκρίσεις μεταξύ Ιησού Χριστού και Μωάμεθ υιού του Αμπνταλάχ και της Άμινα Μπιντ Ουαχάμπ. Επίσης κατακεραυνώνει τους γαικύλους (με συγχωρείτε Σεβασμιώτατε, σας ξέφυγε ένα ρο) και προδότες της πατρίδος κλπ. που αμνηστεύουν τους βιαστές, δολοφόνους κλπκλπκλπκλπ. που μας επέβαλαν τα "τέσσερα μαύρα εκατόχρονα σκλαβιάς", με την παραχώρηση του κέντρου της Αθήνας στους ομόθρησκους τους. Γράφει πολλά ακόμα, όποιος έχει όρεξη να διαβάσει την ανακοίνωση θα αποζημιωθεί από την ευγλωττία του Σεβασμιώτατου, μου αφήνει μόνο δυο αναπάντητες απορίες:
α. Που ακριβώς μπορούν να εκτελέσουν τις θρησκευτικές τους τελετουργίες οι μουσουλμάνοι της Αττικής αφού το τζαμί μάλλον θα χτιστεί στην Άρτα (δίπλα στο γιοφύρι);
β. Πως τα περνούσαν οι περισσότεροι εκ των συναδέλφων του κατά τα "τέσσερα μαύρα εκατόχρονα σκλαβιάς";

Δεν υπάρχουν σχόλια: