Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Κουΐζ για υποψήφιους αυτόχειρες

Ποιος και πότε έκανε την ακόλουθη δήλωση;

"Η χώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ το ΠΑΣΟΚ,  γιατί περισσότερο από ποτέ η χώρα έχει ανάγκη από το φως του ήλιου και την ελπίδα του πράσινου χρώματος"

Ο νικητής θα λάβει κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί ενώπιον του συμβολαιογράφου Αθηνών και λοιπού προτεκτοράτου κου Πόουλ Τόμσεν υπέροχο επιχρυσωμένο "ήλιο που ανατέλλει".

6 σχόλια:

κόκκινοςδρόμος είπε...

λοιπόν, ποιος;

ένας στρατολάτης είπε...

Ε, αφού κανείς δεν ασχολήθηκε, ας το πάρει το ποτάμι:

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/58338faf-8b25-4057-8c97-68a2a75925f4

Για όσους βγάζουν καντήλες στην ιδέα εισόδου του δικτυακού τόπου του ΠΑΣΟΚ, ο Βασίλης Έξαρχος, γραμματέας της ΚΟ, στη χτεσινή συνεδρίαση. Έχει όμως μεγάλη πλάκα όλη η ομιλία.

Unknown είπε...

Καλημερα.
Αφου καταφερε και το ειπε αυτο....αλλα παλι ...μαλλον απο καπου το ξεπατικωσε....που λεγαμε ...Το ατομο σε IQ συναγωνιζεται τον αρχηγο του.......κατι γνωριζω...

ένας στρατολάτης είπε...

Άντε τώρα Τασούλα να χωνέψουμε πως αυτή την αγέλη ηλιθίων δημοπρατών την έχει ψηφίσει ο λαός να διαφεντεύει τις τύχες μας...

Unknown είπε...

Αν μου επιτρεπεις να γινω κυνικη και ρατσιστρια [ εδω και μερικα χρονια εμενα την απο τα γεννοφασκια Αριστερη με διακατεχει ενα ''αριστοκρατικο συνδρομο'' ].
Αραγε γιατι θα πρεπει η ψηφος μου να εμπεριεχει την αυτη δυναμικη μ' εκεινη των 'αγελαιων';;;;
Κακος οιωνος οταν αρχιζει κανεις να κανει παρομοιες σκεψεις....

ένας στρατολάτης είπε...

Ε, όχι βρε Τασούλα που θα νιώσουμε και τύψεις! Ακόμα κι αν είναι ρατσιστικό ποτέ δεν θα βάλω στην ίδια μοίρα την αριστερή ψήφο (κι ας είναι ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εξωκοινοβουλευτική) με την ΠΑΣΟΚΟΝΔΛΑΟΣίτικη. Γιατί εμείς Τασούλα μου δεν ψηφίζουμε φανταχτερές γραβάτες, καλλίπυγες σταρλετίτσες και πλαστικοποιημένα χαμόγελα υποψήφιων εθνοσωτήρων/εμπόρων ελπίδων. Εμείς ψηφίζουμε χωρίς να προσδοκάμε τίποτα, μόνο ένα αβέβαιο όραμα.
Δε πα'νά'χει την ίδια δυναμική η κάθε ψήφος; Σάμπως με ψηφοφορίες θα το γκρεμίσουμε το καθεστώς;!