Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Όντως τον έριξαν στη θάλασσα...

Ατράνταχτες αποδείξεις πως η σορός του Οσάμα μπιν Λάντεν όντως ρίχτηκε στη θάλασσα κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς των αμερικάνων αντιτρομοκρατών και βουλώνοντας τα στόματα όλων των κακόπιστων. Οι αμερικάνοι βέβαια απέκρυψαν τον ακριβή τόπο της απόρριψης της σορού αλλά χτεσινές φωτογραφίες αποκαλύπτουν πως αυτή τελικά ποντίστηκε στο βυθό του Μπικίνι.

Ιδού το ατράνταχτο τεκμήριο:

Η απόρριψη της σορού του Οσάμα μπιν Λάντεν στο βυθό του Μπικίνι δημιούργησε τεράστιες αντιδράσεις τόσο από οικολογικές οργανώσεις όσο και από διάφορες αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες ανά τον πλανήτη. Το επιβαρυμένο οικοσύστημα της περιοχής και η επικινδυνότητα του λεγάμενου δημιουργούν ανησυχίες μήπως τα ψάρια και τα μαλάκια της περιοχής τον καταναλώσουν και μεταλλαχτούν σε επικίνδυνα τρομοκρατόψαρα, τρομοκρατομαλάκια και τρομοκρατοσφουγγάρια.
Η CIA πάντως καθησυχάζει τους ανησυχούντες δηλώνοντας πως το παράρτημά της του βυθού του Μπικίνι έχει τον έλεγχο της κατάστασης και η επιτόπου πράκτοράς της, που δεν μπορεί πάντως για λόγους ασφαλείας να κατονομάσει, θα φυτέψει τη σορό κάτω από ένα υποβρύχιο δέντρο.

2 σχόλια:

xairetismata είπε...

Το θέμα είναι τι κάνεις εάν σε ρωτήσει η γοργόνα αν ζει ο Οσάμιος. Τι απαντάς;

μαχαιρης είπε...

Τωρα, θα ρωταμε εμεις τις γοργονες...