Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Η Μακεδονία είναι η ψυχή μας! (μάλλον χρειαζόμαστε ηλεκτροσπασμοθεραπεία)

Όταν πριν από δεκαέξι χρόνια η Ελλάδα συνταράσσονταν από μαζικότατα συλλαλητήρια, ελάχιστοι επισήμαναν το ανούσιο και γελοίο του πράγματος, οι περισσότεροι αντιμετωπίζαμε το ζήτημα με επικαλυμμένο ή απροκάλυπτο φανατισμό. Θυμάμαι τον εαυτό μου να χρησιμοποιώ σαχλά επιχειρήματα για να δικαιολογήσω την ιδεοψυχαναγκαστική μακεδονομαχητική διαταραχή σε μια γαλλιδούλα με την οποία αλληλογραφούσα. Η κοπέλα φυσικά κατάλαβε τη λόξα μου και προφασιζόμενη ότι δεν προλάβαινε να πατήσει τα σταφύλια για το φημισμένο Σατώ Μπελβύ Λυγκανιάκ του παππού της, έκοψε πέρα.
Παρ’ όλα αυτά οι έμπνεοι αλυτρωτικών πόθων γείτονες ποτέ δεν έπαψαν να καλοβλέπουν την οικειοποίηση των ιερών μας παρακαταθηκών. Αφού προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μετατρέψουν σε εθνόσημό τους μια μουτζούρα που είχε ζωγραφίσει ο Μέγας Αλέξανδρος όταν πήγαινε στην 1η δημοτικού, με τη φίλη του τη Μικρή Λόλα κι ένα μήλο, έβαλαν τελικά το 1992 τον ήλιο της Βεργίνας, που απεικόνιζε έναν αχινό που πάτησε ο Μέγας Αλέξανδρος όταν έκανε μπάνιο στα Νέα Μουδανιά (τότε δεν υπήρχαν ούτε τα παλιά Μουδανιά (Μύρλεια) γιατί τα έκανε λαμπόγυαλο ο Φίλιππος ο Β’, ο μπαμπάς του Αλέξανδρου). Η Ελλάδα συνταράχθηκε από νέα μεγαλειώδη συλλαλητήρια. Η Βέφα και ο Μαμαλάκης παρουσίασαν αδιάσειστα αρχαιολογικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία όταν οι πρόγονοί μας απολάμβαναν αχινούς ωγκρατέν, οι γυφτοσκοπιανοί ήταν ακόμα καννίβαλοι στη Γουϊνέα-Μπισάου.
Το επόμενο καταχθόνιο σχέδιο των σατανικών γειτόνων ήταν η καπηλεία του ονόματος της μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου που, ως γνωστόν, ονομάζονταν Ολυμπιάδα. Έτσι διεκδίκησαν την διοργάνωση της Ολυμπιάδας του 2008 μαζί με το Πεκίνο, την Κουάλα Λουμπούρ και τα Κάτω Πατήσια. Εμείς πάλι, μετά την ανάδελφη υπονόμευση που συστηματικά έκαναν τα Άνω Πατήσια εις βάρος της υποψηφιότητας των κατωχωριανών, βάλαμε λυτούς και δεμένους και τους Ολυμπιακούς αγώνες τους πήραν οι κινέζοι. Χίλιες φορές κινέζα η Ολυμπιάδα, παρά δραγουβίτα.
Σήμερα η παγκόσμια κοινότητα έχει αντιληφθεί το παιχνίδι των σκοπιανών και δικαιώνει τις ελληνικές θέσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι το Μαλάουϊ, οι Νήσοι Ουαλλίς & Φουτουνά και το Κιριμπάτι δεν έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια με τη συνταγματική τους ονομασία.
Τέλος, κακόβουλο και ανακριβές χαρακτηρίστικε από το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών δημοσίευμα του έγκυρου βρετανικού οικονομικού περιοδικού "Horny Housewives", σύμφωνα με το οποίο οι γυφτοσκοπιανοί προωθούν ψήφισμα στα Ηνωμένα Έθνη που θα αναγνωρίζει διεθνώς την χώρα μας ως "Πρώην Οθωμανικό Πασαλίκι της Ελλάδας"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έλα Αλέκο…

Τι εθνικότητας ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος?

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???

http://www.youtube.com/watch?v=ykwmS0ZUqq4

Λυπάμαι πολύ!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...