Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Μακελάρηδες

Οι αμερικανικές δυνάμεις σκότωσαν 19 αντάρτες και 15 γυναικόπαιδα σε αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν στα βόρεια της Βαγδάτης, με στόχο ανώτερα στελέχη της οργάνωσης Αλ Κάϊντα του Ιράκ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι στρατιωτικές αρχές.
"Λυπούμαστε για τους τραυματισμούς ή τους θανάτους πολιτών όταν οι συμμαχικές δυνάμεις προσπαθούν να εξαλείψουν την τρομοκρατία από το Ιράκ", είπε ο ταγματάρχης Μπραντ Λέιτον, εκπρόσωπος των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ."Οι τρομοκράτες αυτοί επέλεξαν σκόπιμα να θέσουν σε κίνδυνο αθώους Ιρακινούς, γυναίκες και παιδιά, με τις πράξεις τους και την παρουσία τους", πρόσθεσε. (ΑΠΕ)
Στη φωτογραφία μια τρομοκράτισσα της Αλ Κάϊντα, προσπαθεί να ξεφύγει παριστάνοντας την αθώα παιδίσκη.
.
update:
Σε άλλη τραγωδία, επίθεση αυτοκτονίας αυτή τη φορά, ένα παιδί και ένας 35χρονος σκοτώθηκαν και άλλα 20 παιδιά τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας σε πλατεία της πόλης Τουζ του βόρειου Ιράκ. Ο καμικάζι είχε μεταμφιεσθεί σε πωλητή ζαχαρωτών και πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πλατείας.Ένα επτάχρονο παιδί σκοτώθηκε μαζί με έναν 35χρονο πατέρα, που είχε μόλις αφήσει το παιδί του στην πλατεία, αλλά ανησύχησε από την ύποπτη συμπεριφορά του πωλητή ζαχαρωτών και προσπάθησε να το απομακρύνει. Εκείνη τη στιγμή ο καμικάζι πυροδότησε το μηχανισμό.
Πόσες τέτοιες απίστευτες τραγωδίες διαβάζουμε κάθε μέρα, σχεδόν αδιάφοροι. Έχουμε αναισθητοποιηθεί από την υπερπροσφορά βίας και σεξ των ΜΜΕ. Προσφορά βέβαια που υποσυνείδητα χορταίνει τη μαύρη ύλη της ψυχής μας.

5 σχόλια:

DAKIS είπε...

Για άλλη μια φορά ισχύει το "ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ"
Τελικά καλός Αμερικάνος είναι μόνο ο νεκρός Αμερικάνος

ένας στρατολάτης είπε...

Κι αυτοί έχουν μανάδες. Ακριβό κρέας που σφάζει το φτηνό.

HolidaysInPlatamon είπε...

στρατολάτη υπέροχο το post...
το παραθέτω στο blog μου (με την πηγή βεβαίως-βεβαίως...:P )!!Aν υπάρχει κάποιο πρόβλημα άφησε μου comment και το κατεβάζω../
dakis:συμφωνώ για τους Αμερικάνους,όσον αφορά τη πολιτική τους βέβαια και ΟΧΙ τον Αμερικάνικο ΛΑΟ :)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

ε δεν ειναι ο αμερικανικος λαος φονιας..είναι λιγο χαζοί βέβαια αλλά ποιός έχασε την εξυπνάδα του για να τη βρουν αυτοι!

ένας στρατολάτης είπε...

Τι πρόβλημα να υπάρχει φίλε rogin; Αντιθέτως, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.