Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αποκαλύπτουμε τον επόμενο σούπερ-κακό


Σήμερα, μετά από πολύ καιρό λέω να ασχοληθώ με τις επιστήμες και τον τύπο. Κι αυτό διότι συγκλονίστηκα από την αποκάλυψη πως αμερικανοί επιστήμονες κατόρθωσαν να απομονώσουν και να ταυτοποιήσουν ντι-εν-έϊ από ήρωα κόμικ. Στο τελευταίο τεύχος του διάσημου κόμικ "Αλ Κάϊντα" που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα στη τιμή των 11,9$ ο πασίγνωστος κακός δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία Οσάμα μπιν Λάντεν σκοτώνεται από τον Τσακ Νόρρις. Για το τελευταίο δεν είμαι τόσο σίγουρος, ίσως τον σκοτώνει ο Χόμερ Σίμπσον ή ο Κάπτεν Αμέρικα. Δεν θέλω να αποκαλύψω τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες και να στερήσω το σασπένς. Ωστόσο το γεγονός πως ανώνυμος αμερικανός κυβερνητικός αξιωματούχος επιβεβαίωσε το θάνατο του σούπερ-κακού δηλώνοντας πως ταυτοποιήθηκε το DNA του κατά 99,9% δείχνει αν μη τι άλλο την πρόοδο της γενετικής επιστήμης. Μετά από αυτή την θαυμαστή επιστημονική ανακάλυψη ένας κόσμος στον οποίο το DNA των υπερηρώων θα είναι διαθέσιμο ώστε να μεταλλαχτούμε όλοι στον αγαπημένο μας ήρωα είναι κοντά. Φανταστείτε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας χωρίς να πήζουμε στην Κηφισίας αλλά εκτοξεύοντας αραχνοϊστούς στις κεραίες, να πιάνουμε τα απομακρυσμένα αντικείμενα απλώνοντας το χέρι σαν τον Τιραμόλα ή να ρίχνουμε κρυφά κρυπτονίτη στην κοκακόλα του ενοχλητικού Σουπερμαλάκα.
Εν τω μεταξύ κρίσιμες διαβουλεύσεις πραγματοποιούνται στην συντακτική ομάδα του έγκριτου περιοδικού κόμικ που μετά την απρόσμενη αυτή εξέλιξη η οποία τάραξε τα νερά στο χώρο του τύπου και εκτίναξε το τιράζ της σχετικής έκδοσης, αναζητά πλέον το διάδοχο του σούπερ-κακού ώστε να ανανεωθεί το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού. Αν και οι διαβουλεύσεις είναι απολύτως μυστικές έχουμε βάσιμες πληροφορίες, εκ των έσω, πως το όνομά του θα είναι Χούφτεν-Χούφτεν μπιν ιλ Μπουμπούνεν και θα πρόκειται για Ανατολικογερμανοβορειοκορεατοάραβα πρώην μέλος της Στάζι και διακινητή παράνομων και επικίνδυνων ραδιενεργών πορνοταινιών λιβυκής κατασκευής που εκρύγυνται όταν κανείς πατά το pause και μολύνουν με καίσιο τις τσουτσούνες των άτυχων αυνανιζομένων. Φυσικά ένας τέτοιος σούπερ-κακός θα κάνει θραύση και το περιοδικό κόμικ θα συνεχίσει τι τρελές πωλήσεις.

5 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

Oλα καλα...
Αλλα Καισιο στις τσουτσουνες...;;;!!!
Τι φρικη...
Θα μεινουνε ολα τα αμερικανακια...
Ατσουτσουνα...!!!
ΑΣΕ...
Που θα "φεγγιζει" στο σκοταδι...

Φοβερο...!!!

celin είπε...

xaxa,σωστος!
Δηλαδη, δε τον σκοτωσε ο Τσακ Νορις;
Ισως το ΡΑΜΠΟ 5 να μας λυσει τις αποριες!

xairetismata είπε...

Celin,

ο Τσακ Νόρις είναι ένας παρωχημένος φιγουροκαρατέκας με κόμπλεξ ύψους. Να σκεφτείς ότι παραχώρησε στην ΕΛ.ΑΣ. την μοναδική του πατέντα "Δύναμη Δελτα" για να έχει να τρώει στα γηρατειά του.

Στρατολάτη,

πιθανολογώ ότι δυστυχώς δεν πρόκειται για αναβίωση κάποιου ήρωα κόμικ που δολοφονήθηκε από τους αντιπαλους του. Συνεργάστηκαν οι Στήβεν Σιγκαλ, Ζαν Κλωντ Βαντάμ και Σταλόνε στην τεχνική αποκατάσταση του Terminator 15 και στη συνέχεια την πέσανε ομαδικά στον Οσάμιο. Όπως καταλαβαίνεις, ο Λαν-Τεν τους γέμισε μολύβι, άφησε τις γυναίκες τους χήρες και τα παιδιά τους ορφανα, αλλά με τον Terminator την πάτησε...

Πάντως όλα δείχνουν ότι απο πίσω τη στυγνή δολοφονία βρίσκονται σκοτεινοι εγκέφαλοι της Ποσαδικής Διεθνούς και του ΣΥΡΙΖΑ(αφου φταίει για όλα). Σε προκαλώ να καταρίψεις τα ακλόνητα επιχειρήματα μου!

ένας στρατολάτης είπε...

Είναι διαβολικό το σχέδιο των τσουτσουνοτρομοκρατών σου λέω Μαχαίρη μου.

Δεν ξέρω Celin, μπερδεύτηκα. Είναι τόσο πολλοί οι αμερικανοί υπερήρωες. Κανείς όμως δεν έχει το μούσι του Τσακ.

ΠαύλοΚ, δεν ξέρω από που έχεις τις πληροφορίες σου αλλά τις θεωρώ αβάσιμες. Αν εξαιρέσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που πιθανότατα εμπλέκεται οι υπόλοιποι είναι άσχετοι με την υπόθεση. Και ασφαλώς κανείς δεν μπορεί ατιμώρητα να μιλά τόσο απαξιωτικά για τον τιτάνιο-τρισμέγιστο-ανυπέρβλητο Τσακ Νόρρις χωρίς να κινδυνεύει άμεσα από την οργισμένη εκδίκησή του. Φυλάξου!
Ποιοι είναι ο Λαν-Τεν και η Ποσαδική διεθνής;

xairetismata είπε...

O Λαν-Τεν είναι ένα νέο υβρίδιο κακού. Προέρχεται από το LAN (δίκτυο...) και το ΤΕΝ (παραπέμπει στον παιδικό ήρωα ΒΕΝ 10 ή στον πιο παλιο τεν-Τεν). Ταξιδεύει στο διαδίκτυο μέσα από τα καλώδια και μπορεί να εμφανιστεί μπροστα στα ανυποψίαστα θύματα του με 10 τρομακτικές μορφές. Επίσης είναι και 10ψυχος...

Μα καλά, δεν ξέρεις την Ποσαδική Διεθνή; Είσαι επιεικώς απαράδεκτος. Πρόκειται για παρακλάδι του Τροτσκισμού που ίδρυσε τη δική του διεθνή. Βασική ιδέα είναι ότι υπάρχουν εξωγηινοι, οι οποίοι σαν ανώτερα απο εμας όντα θα φέρουν το σοσιαλισμό που είναι ανώτερη μορφή κοινωνικής οργάνωσης. Δες εδώ : http://el.wikipedia.org/wiki/Χ._Ποσάδας