Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο ΓΑΠ πίσω από τη σύλληψη του Ντομινίκ

Συγκλονίστηκε η διεθνής οικονομική κοινότητα και οι απανταχού σοσιαλδημοπράτες από τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν με την κατηγορία του βιασμού 32χρονης καμαριέρας σε ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Οι πολίτες των χωρών που στενάζουν κάτω από τη μπότα του ΔΝΤ βγήκαν στους δρόμους και πανηγυρίζουν, δεν γνωρίζουν όμως πως όλα τα χρωστούν στον τετραπέρατο πρωθυπουργό μας, το Γιώργο Α. Παπανδρέου. Το δημοσιογραφικό και κατασκοπικό μας επιτελείο πληροφορήθηκε άμεσα τις καυτές λεπτομέρειες της υπόθεσης και τις παραθέτει σε απόλυτη αποκλειστικότητα.
Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου πληροφορήθηκε πως ο Ντομινίκ Στρός Καν θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Σόφιτελ της Τάϊμς Σκουέαρ συνέλαβε την καταχθόνια ιδέα. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο εργάζεται ως καμαριέρα η ελληνοαμερικανίδα Βαρβάρα Μαντράχαλος με την οποία παλαιότερα έκανε παρέα καπνίζοντας μπάφους ο πρωθυπουργός μας όταν ήταν υπουργός εξωτερικών. Τότε ακριβώς που είχε δηλώσει πως οι χρήστες χασίς θα έπρεπε να το καλλιεργούν σε γλάστρες στα μπαλκόνια τους. Ο Γιώργος Παπανδρέου εμπνεύστηκε από την ελληνοαμερικανίδα την ιδέα για τη σχετική δήλωση αφού οι μπάφοι που έκαναν ήταν γλαστράτοι. Η στενή τους σχέση έδωσε το θάρρος στο Γιώργο Παπανδρέου να τηλεφωνήσει στη Βαρβάρα Μαντράχαλος και να της ζητήσει να τον βοηθήσει να παγιδεύσουν τον Ντομινίκ Στρος Καν. Η Μαντράχαλος μπήκε στη σουΐτα του τελευταίου φορώντας μόνο την ποδιά της την ώρα που αυτός μπανιαριζόταν και του κούνησε πονηρά τον ποπουλίνο. Ο Στρος Καν έχει μεγάλη αδυναμία στους ελληνικούς ποπουλίνους, τους αναγνωρίζει με κλειστά μάτια. Επίσης η λίμπιντό του εκτινάσσεται στα ύψη όταν οι ελληνοαμερικανίδες του ψιθυρίζουν στο αυτί τα ανδροπρεπή ονοματεπώνυμά τους. Χαρακτηριστικό είναι πως διαρκές αντικείμενο του ερωτικού του πόθου είναι η Νία Βάρνταλος. Έτσι ο λεγάμενος όρμηξε καυλοπυρέων στην καμαριέρα και προσπάθησε να της χουφτώσει τον ποπουλίνο. Αυτή όμως τον τράβηξε έξω από τη σουΐτα κι έκλεισε την πόρτα με αποτέλεσμα όλοι όσοι έμεναν στον όροφο να θαυμάσουν τα πλούσια προσόντα του και από τη ζήλεια τους να τον καταγγείλουν για απόπειρα βιασμού. Στη συνέχεια η Βαρβάρα Μαντράχαλος αφού τηλεφώνησε στο Γιώργο Παπανδρέου και τον ενημέρωσε για την επιτυχία της αποστολής κατευθύνθηκε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση. Η επιτυχία του Γιώργου Παπανδρέου είναι διπλή. Αφ'ενός ξεφορτώνεται τον καυλιάρη πρόεδρο του ΔΝΤ εξασφαλίζοντας έτσι μείωση της τάξης του 15,32% στα κονδύλια υποδοχής και πεολειξίας του υπουργείου εξωτερικών κι αφ'ετέρου ξεφορτώνεται τον μελλοντικό αντίζηλό του για την ηγεσία της σοσιαλιστικής διεθνούς αφού ο συλληφθείς σοσιαλίσταρος προοριζόταν για ηγέτης του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος. Με σχετικούς τρόπους ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ξεφορτωθεί και άλλους ηγέτες σοσιαλιστικών κομμάτων όπως ο Μπεν Αλί και ο Μουμπάρακ, άλλο αν τα διεθνή ΜΜΕ δεν πληροφορήθηκαν ποτέ τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες των συνομωσιών του ΓΑΠ.

4 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

Tι λε ρε παιδι μου...!!!
Γινονται τετοια πραγματα...!!!
Σοδομα και Γομορρα...!!!

Τωρα θα στειλει και εναν...Μαντραχαλος σκετον...
Στην Αγκελα...
Και τσουπ...!!!
Βγηκαμε απο την Κριση....!!!
Οπωσδηποτε το σχεδιο εχει το ονομα...
"Σχεδιο Κλεοπατρα"[τιμης ενεκεν]
Αμ...!!
Εχει εμπειριες το παιδι...
Απο τον πατερα του...
Κι απ τον Παππου του...!!

Ανώνυμος είπε...

Μ' αρέσει ο χιουμοριστικός τρόπος που αποτυπώνεις τα γεγονότα. Στην πραγματικότητα σε ζηλεύω λίγο!
Σ.

blackbedlam είπε...

Bρε Στρατολάτη, είπαμε να κάνουμε διαγωνισμό σεναρίων σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στην περί ου ο λόγος σουίτα,αλλά εσύ αδερφέ μου
δεν κρατιέσαι και η φαντασία σου οργιάζει.
Μετά από αυτό το σενάριο, νομίζω ότι δεν έχει νόημα να προχωρήσουμε στον διαγωνισμό μας,διότι είναι εκτός συναγωνισμού!
Εκτός και αν κάνω χρήση του βέτο και σε αποκλείσουμε, λόγω πρόωρης εκκίνησης, προτού προλάβει να δώσει το σήμα ο αφέτης.

ένας στρατολάτης είπε...

Μαχαίρη, όχι πες μου δηλαδή, όπως τη βλέπεις την Άγκελα σου μοιάζει ευσυγκίνητη στους μαντράχαλους; Ίσως για τη δική της περίπτωση θα πρέπει να επιστρατευτεί ο ίδιος ο Γιωργάκης. Ξέρεις, βινύλια, ζαρτιέρες, μάσκες κλπ.

Καλή μου Σ. υπερβάλεις.

ΒΒ για ποιο σενάριο μιλάς; Εδώ μιλάμε για ντοκουμέντα!! Άσε που δεν έδωσα κι όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες.