Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Στο πι και φι

Πληροφορήθηκα με ελαφρά καθυστέρηση πως "προπηλακίστηκε" ο Σημίτης και πως η βουλή αποδοκίμασε το γεγονός. Οι αντιδράσεις βέβαια της βουλής κυμάνθηκαν από την "έντονη αγανάκτηση" του Φίλιππα Πετσάλνικου μέχρι τη σιωπή του ΚΚΕ (τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν είδα καμία ανακοίνωση). Στην αρχή χάρηκα γιατί είμαι αλλοίθωρος και διάβασα "προφυλακίστηκε", αφού όμως απλά και μόνο προπηλακίστηκε οφείλω κι εγώ με τη σειρά μου ως δημοκρατικός πολίτης που δεν δέχεται ενέργειες που "καταδεικνύουν μια βαθύτατα αντιδημοκρατική συμπεριφορά" (τάδε έφη Φίλιππας) να καταδικάσω με δριμύτητα το γεγονός. Εκφράζω τον βαθύτατο απωτρωππειασμώ μου.


Καλά ρε μαλάκες, πάτε και προπηλακίζετε τον κο καθηγητή με μια-δυο ροχάλες και πεντ-έξι μπινελίκια; Γιατί δηλαδή επειδή τάχα είναι υπεύθυνος για το υπερσκάνδαλο του χρηματιστηρίου και για τη ζήμενς ή γιατί ο "εκσυγχρονισμός" του ήταν η εμπροσθοφυλακή του σημερινού εκμεσαιωνισμού; Ρε σεις, τον ακούσατε τον έτερο προπηλακισμένο δημογέροντα τον Απόστολο Κακλαμάνη; "Αν κάποιοι νομίζουν ότι έτσι, με το σφουγγάρι, σβήνουν την ιστορία μας, είτε καλή είτε κακή, κάνουν λάθος". Έχει δίκιο ο πάνσοφος, δεν σβήνει η ιστορία τους, απλώς παραγράφεται.

3 σχόλια:

celin είπε...

Nτροπη που -απλως-τον προπηλακισαν,ντροπη τους!

Επρεπε να τον πιασουν κ να τον σαπισουν στο ξυλο!

Δε πειραζει παιδια,την επομενη φορα,εδω ειμαστε,δε χανομαστε!

ένας στρατολάτης είπε...

Το γράφει όμως γαμώτο κανείς αυτό στο blog έτσι ξάστερα; Τό'γραψα και τό'σβησα τρεις φορές. Γιατί πολύ το γυροφέρνει η χούντα με τα μπλογκς και δεν ξέρω μην βρεθούμε καμια ώρα "δι'υπόθεσίν μας" σε κανα εισαγγελέα!

μαχαιρης είπε...

Δηλωνω ευθαρσως,και εν γνωσει των συνεπειων των νομων, οτι συμφωνω, με τον ΣΕΛΙΝ...
Και το βρισκω, μια ελαχιστη αμυνα, στα χτυπηματα και τις ροχαλες...
Και τις βουρδουλιες, και τις ξυλιες, τις οποιες, ο ΣΙμητης μας εχει ριξει...
Απο το κλεισιμο των ναυπηγειων, και την αποβιομηχανιση...
Μεχρι τους Ολυμπιακους αγωνες...
Παραπεμπω, στην αναρτηση μου..ΜΗ ΜΕ ΒΑΡΑΤΕ...