Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ιδού και τρίτο γκάλοπ περί λαθρομετανάστευσης

Κυκλοφόρησαν το σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις σχετικά με την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης. Οι ερωτώμενοι στη δημοσκόπηση του "Έθνους" δήλωσαν σε ποσοστό 80,3% υπέρ της κατασκευής του φράχτη. Επιπλέον το 89,5% δήλωσε υπέρ της απέλασης όλων των παράνομων μεταναστών. Σε αντίστοιχη δημοσκόπηση του "Πρώτου θέματος" δήλωσε υπέρ του φράχτη το 73% των ερωτηθέντων.

Είναι αλήθεια πως ακούγεται συχνά ότι τα γκάλοπ είναι κατασκευασμένα ή χειραγωγούμενα. Είναι επίσης αλήθεια πως πολλοί κακεντρεχείς ισχυρίζονται πως οι έλληνες είναι φασιστάκια του κερατά και σκατορατσίστες. Διάφοροι -τάχα μου- επιστήμονες διατείνονται πως το μεταναστευτικό κόμπλεξ των νεοελλήνων αναπτύχθηκε ως γονεϊκό σύνδρομο αποξένωσης το οποίο δημιουργήθηκε από τις αναθυμιάσεις των WC και των νεροχυτών που καθαρίζανε στην ξενιτιά οι μετανάστες πρόγονοί μας.

Το επιστημονικό επιτελείο του "στρατολάτη" προβληματίστηκε έντονα μετά τα αποτελέσματα των δύο γκάλοπ και αποφάσισε να αναθέσει την διενέργεια δημοσκόπησης στην έγκριτη εταιρεία δημοσκοπήσεων Πινόκιο & συνεργάτες Ltd. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σήμερα σε δείγμα 10.000 απόγονων του Λεωνίδα και του Εφιάλτη με συμπλήρωση ερωτηματολογίων, τηλεφωνικές συνεντεύξεις, ανάκριση με λάμπα τετρακοσίων κηρίων και βασανισμό με βραστά βιολογικά αυγά κοτόπουλων ελευθέρας βοσκής.
Παραθέτουμε παρακάτω τα αποκαλυπτικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης:


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να δω ποιούς θα στιβουνε μετά και με τι θα ασχολούνται οι δουλέμποροι

μαχαιρης είπε...

Τι...;;;
Περα απ την πλακα...
Το πιστευεις οτι καποιος μου το ειπε..;;;
Ποιο..;;;
μα το οτι δεν ειναι αυτος..ρατσιστης,
οι..μεταναστες ειναι..Βρωμιαρηδες και εγκληματιες...

ένας στρατολάτης είπε...

Γιατί φίλτατε ανώνυμε, είναι τίποτα άλλο αυτό το περί φράκτου πέρα από ένα μίγμα προσπάθειας αποπροσανατολισμού, επίρριψης ευθυνών σε ανθρώπους που δεν μπορούν να αμυνθούν και αποκάλυψης της εξ απαλών ονύχων κουτοπονηριάς του πασόκ; Οι μετανάστες είναι εδώ γιατί ελάχιστα ενοχλούν το κεφάλαιο, το αντίθετο μάλιστα.

Αγαπητέ Μαχαίρη, η επιστημονική μας έρευνα είναι βγαλμένη μέσα απ' τη ζωή! Αμ πως, παίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ... ΔΗΜΙΟ-ΣΚΟΠΩΝ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ

blackbedlam είπε...

Καλησπέρα να σας δώσω και εγώ ένα στοιχείο, μήπως και βοηθήσει στα συμπεράσματά σας, από την πολύ καλή και έγκυρη δημοσκόπηση ανάμεσα σε "διακεκριμένους"αντιρατσιστές

Οι Έλληνες εφοπλιστές παρ’ ότι το 2010 ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του εμπορικού στόλου, με μερίδιο 16% και δεύτερη την Ιαπωνία με 15,7%, η συνεισφορά στα φορολογικά έσοδα το 2009 ανήλθε μόλις 12 εκατ.€, ενώ τον ίδιο χρόνο το κράτος είχε από τη χορήγηση «πράσινης κάρτας» στους μετανάστες έσοδα 50 εκατ.€.!!!
Με αυτό γίνεται φανερό ποιοι τελικά είναι περισσότερο πατριώτες.
Στην επόμενη σας δημοσκόπηση παρακαλώ να θέσετε υπ΄όψην των ερωτώμενων και το παραπάνω στοιχείο.
(τα στοιχεία από το αριστερό βήμα)

ένας στρατολάτης είπε...

Ανώνυμε, θράσος μπορεί να έχουν οι δημοσκόποι αλλά δεν μπορεί αυτό το 80% να είναι κατασκευασμένο. Τι να κάνουμε, είμαστε σαν λαός σκατορατσίστες του κερατά.

BlackBedlam εντυπωσιάζομαι που υπήρξαν φορολογικά έσοδα από την ποντοπόρα ναυτιλία! Αφού αυτοί είναι αφορολόγητοι, από που ήρθαν τα 12εκ.€; Ότι πάντως οι μετανάστες χρηματοδοτούν το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία είναι σίγουρο.
Φαντάζομαι ότι δεν πιστεύεις ότι ήταν πραγματική δημοσκόπηση, ε;

blackbedlam είπε...

Έλα βρε Στρατολάτη τι είναι αυτά που με ρωτάς.
Είναι δυνατόν να μην καταλάβω το μέγεθος και την σοβαρότητα και την εγκυρότητα της δημοσκόπησης;
Σοβαρός άνθρωπος είσαι τι θα έκανες αστειάκια με τέτοια θέματα;
Καλή σου μέρα.
Μπας και σκάσει λιγάκι το χειλάκι μας.