Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αίμα-τιμή-φτηνή ρακή

Ο δημοτικός σύμβουλος της χρυσής αυγής Μιχαλολιάκος, ο οποίος στα πλαίσια λειτουργίας του υπέροχου δημοκρατικού μας πολιτεύματος εκλέχτηκε στη θέση αυτή, χαιρέτησε λέει ναζιστικά εντός του δημοτικού συμβουλίου. Η κίνησή του αυτή αντιμετωπίστηκε με σκληρό τρόπο από τα ΜΜΕ αλλά και πολλά ιστολόγια, τόσο σκληρό που προσεγγίζει αυτόν των τσαμπουκαλεμένων πασοκοδημογερόντων κάθε φορά που παπάς τολμούσε να ψάλλει "νίκα τοις βασιλεύσι" αντί του politically correct "νίκα τοις ευσεβέσι". Τό'χουμε πανάθεμά μας το κουτσαβάκι μέσα μας, έτσι και μας λερώσουνε το καθρεφτέ σκαρπίνι βγάζουμε το στομωμένο (στο κόψιμο του χαλβά) στιλέτο. Και πάντα από απόσταση ασφαλείας, έτσι; Κι έτσι ο κάθε σκατόμυαλος φασιστάκος κερδίζει δια απλής ανατάσεως του βρωμόχερου τη διαφήμιση που ζητά.

Πολύ τον διαφήμισα με τη σειρά μου, θά'θελα μόνο να αντάμωνε, λέει, όλο το εθνικιστοσκυλολόϊ τους αρχαίους -κατά ίδια δήλωση- προγόνους τους και νά'βλεπα από μια γωνία την αντίδραση των τελευταίων στην συγκινησιακά φορτισμένη δήλωση των πρώτων ότι "εμείς είμαστε οι απόγονοί σας".
Όχι, το χαρακίρι το κάναν οι αρχαίοι πρόγονοι των γιαπωνέζων.

5 σχόλια:

sfendoni είπε...

Νομιζω οτι αυτο το γουρουνι πετυχε το σκοπο του.Ολα τα καθεστωτικα ΜΜΕ εκαναν παρτυ σημερα!!!Ετσι ξεχνιεται ο κοσμακης και αφηνει τα προβληματα του στην ακρη.Καμμια προβολη στους γραφικους που αποτελουν κινδυνο μονο για την αισθητικη μας,οταν ερθει η ωρα θα εχουν την απαντηση τους....

ένας στρατολάτης είπε...

Μα βέβαια τον πέτυχε. Ωστόσο δε νομίζω ότι είναι απλώς "γραφικοί", ούτε ότι αποτελούν κίνδυνο μόνο για την αισθητική. Για το περιούσιο πολίτευμά μας δε μου καίγεται καρφί, όμως πολλοί έχουν νιώσει στο πετσί τους τις δολοφονικές έξεις των χρυσαυγιτών.

μαχαιρης είπε...

AAAA....
Κι εσυ, βρε φιλε...
Απο την πλακα...Κατ ευθειαν τα σοβαρα..
Αστε τον ανθρωπακο να κανει τη δουλεια του...
Πληρωνεται αδικα;;;
Πως θα φανει η ΕΝΔΕΙΑ του συστηματος των "αντιπροσωπων" αν εμεις που το απορριπτουμε, το υπερασπιζουμε κι ολας...
Δειτε πως ξεφτιλιστικε μονο του...
"Αιρετος αρχων" ο φασιστας αρνητης της ανθρωπινης συμπονιας...
Ο κυρικας του μισους...

ένας στρατολάτης είπε...

Που τό'δες καλέ μαχαίρη να το υπερασπίζουμε το σύστημα; Θα μου πεις ότι κι η αρνητική διαφήμιση δεν παύει νά'ναι διαφήμιση αλλά πάλι δεν θά'πρεπε να μιλάμε για τίποτα...

μαχαιρης είπε...

Βεβαιως και αστειευομαι, φιλε...
Απλα..Θεωρω εξευτελισμο, καθε συστηματος...Τη δυνατοτητα των...παντων, να γινονται αρχοντες...
Εξ αλλου το αναφερεις στο προηγουμενο σχολιο σου...
[10,06]