Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Mea culpa Αλέξη...


Βγαίνουν πολλοί και κατηγορούν το ΚΚΕ πως ευθύνεται που δε σχηματίστηκε αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα. Αυτό φταίει σου λένε που θα κυβερνήσουν πάλι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Αρκετά!!
Επειδή μ'αρέσουν οι σταράτες κουβέντες και είμαι μπλόγκερ που ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του πρέπει να ομολογήσω πως η ευθύνη είναι όλη δική μου. Το λέω με συντριβή γιατί μπορεί να είμαι κομμουνιστής αλλά ποτέ μου δεν είχα πρόθεση να κόψω την τύχη κανενός, πόσο μάλλον του Αλέξη Τσίπρα. Να πως έχουν τα πράγματα:

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος τον Ιούλη του '74. Σ'ένα μήνα θα κλείσει τα 38. Αυτό που μέχρι σήμερα κρατούσα ως οκτασφράγγιστο μυστικό είναι πως ο Αλέξης εδώ και πέντε χρόνια είναι φανατικός αναγνώστης μου. Μέρα-νύχτα, όταν δεν τρέχει για το ΣΥΡΙΖΑ, μπαινοβγαίνει στο μπλογκ. Μιλάμε πως δεν μπορώ ούτε τα στατιστικά μου να παρακολουθήσω, οι μισές επισκέψεις και βάλε είναι απ' τον Αλέξη. Αν τύχει κάποια μέρα να μην ποστάρω μου στέλνει αμέσως mail και μου ζητά ν' ανεβάσω το συντομότερο δυνατόν ανάρτηση, ό,τι νά'ναι, ακόμα κι αν πρόκειται να του κάνω ανοίκεια προσωπική επίθεση. Τέτοια εξάρτηση δεν έχω ξαναδεί, ούτε εγώ δεν έκανα έτσι για το "Civilization Ι" όταν ήμουν πρωτοετής φοιτητής, αν και μια ολόκληρη εξεταστική την έχασα κολλημένος στην οθόνη του πισί. (Ψυλλιάζομαι μάλιστα πως με τέτοιο κόλλημα στο μπλογκ μου στο τέλος θα πείστηκε να το ρίξει στο ΚΚΕ).
Μια μέρα πριν από τέσσερα χρόνια που με είχε παραζαλίσει με τα mail και τα τηλέφωνα κι ενώ επανελλειμένα του είχα πει να μη βιάζεται κι όπου νά'ναι θα ποστάρω, δεν άντεξα άλλο κι ανέβασα αυτό. Δεν φανταζόμουν τη ζημιά που θα προκαλούσα, να όμως που έγινε. Κι ότι γράφεται δεν ξεγράφεται. Αν ο Αλέξης Τσίπρας είχε κλείσει τα 39 ο ΣΥΡΙΖΑ θα έβγαινε πρώτο κόμμα κι ο ίδιος θα γινόταν πρωθυπουργός. Από την άλλη όμως, καθόλου δεν αποκλείεται να γινουν νέες εκλογές εντός του προσεχούς έτους κι ο Αλέξης τελικά να πρωθυπουργέψει.

Αλέξη συγνώμη για τη χαλάστρα αλλά όταν με το καλό πρωθυπουργέψεις μην ξεχάσεις ποιος το είχε προβλέψει πρώτος!

8 σχόλια:

Μαρία Νικολάου είπε...

Το ήξερα...αλλά δεν το έλεγα.
Μου έστελνε μέιλ ο Αλέξης και μου έλεγε να σου πω τίποτα αλλά δεν ήθελα να ανακατευτώ.
Δεν ξέρω αν το έγραψες για πλάκα το κείμενο, εγώ για πλάκα το παίρνω και για αυτό σ΄ευχαριστώ που με έκανες και γέλασα.
Καλό βράδυ.

ένας στρατολάτης είπε...

Μαρία, το έγραψα απολύτως σοβαρά. Να διαλυθεί η ΠΟΛΑΝ και να αδυνατίσει ο Βενιζέλος αν λέω ψέμματα!

Ανώνυμος είπε...

το να σε παρκολουθεί ο Τσίπρας,μη φοβάσαι,πρόσεξε όμως μη σε παρακολουθεί η Παπαρήγα,γιατί όπως δήλωσε,όλοι οι blogger που δεν έχουν την επίσιμη βούλα θα διωχθούν στη σιβηρία και θα τους απαγορευτεί η πρόσβαση στο internet.
Τώρα με την προφητεία από το 2008,μάλλον έχεις χάρισμα και πρέπει να το εκμεταλευτείς.
ΑΧ-ΒΑΧ

ένας στρατολάτης είπε...

Καλή η Σιβηρία, αλλά χωρίς ίντερνετ...
Τρέχω να βάλω βούλα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας είναι ο πρώτος στην λίστα αναμονής πρωθυπουργών. Οι άλλοι δύο είναι ο Βενιζέλος κι'ο Κουβέλης, αλλά μάλλον μπήκαν μόνοι τους .Οι τεχνοκράτες θα παραβιάσουν την επετηρίδα .Κατά τα άλλα ο περσινός Σαμαράς είναi ο σημερινός Τσίπρας. Αντιμνημονιακός μεν,με βαθιά ευαισθησία για τους αδύναμους-εκείνη η "ανθρωπιστική κρίση" με συγκλόνισε-υπεύθυνος πολιτικά δε."Στα σωστά μαζί, στα λάθος απέναντι". Για να δούμε πόσα νομοσχέδια θα ψηφίσει στους 5-6 μήνες ζωής αυτής της κυβέρνησης!

Ανώνυμος είπε...

΄Τόσο μίσος πια για το Τσίπρα?
Ο όφις που δε ντρέπεται να εξαπατήσει τους μισούς ψηφοφόρους του ΚΚΕ και ν'αφήσει την αλέκα μπουκάλα!!!.
ΦΤΟΥ,ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ(τρις)
el

re-la-re είπε...

Μπα, ο Τσίπρας έχει μίσος για τον Τσίπρα. Αλλιώς αυτά που είπε στο Reuters (ακόμα δεν υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ άρνηση στη σελίδα του ΣΕΚΜ) δεν θα τα έλεγε.

Οσο για το ποιος φταίει που δεν βγήκε πρώτο κόμμα, καθρέπτη έχει; Αν δει το τι έδειξαν οι δημοσκοπησεις τις τελευταίες 2 εβδομάδες (που αυτός τις ήξερε απλά εμείς δεν τις ξέραμε πριν- http://www.publicissue.gr/) και τις συσχετίσει με τις μπαρούφες που αμολάγανε τα στελέχη του για να γίνουν αποδεκτά από το σύστημα θα καταλήξει στον καθρέπτη να αυτομουτζώνεται.

Ανώνυμος είπε...

@re-la-re
Η απ.αντηση εδώ
http://www.left.gr/article.php?id=2902
οτι ψευδεσαι συνειδητά,και συνεχίζεται το γνωστο προεκλογικό γαίτανακι mega-Παπαρήγα κλπ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ το ξέρεις.
Η μηχανή είναι γνωστή.Ολοι μαζί δινετε δημοσιότητα στη ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ και ΣΤΟ ΨΕΜΑ,και μετά θάβετε κάθε διάψευση και διαμαρτυρία.
caps