Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?




Σχετικά με το επεισόδιο στην εκπομπή του Παπαδάκη όπου ο ψυχοπαθής ναζί της Χρυσής αυγής Κασιδιάρης βιαιοπράγησε εναντίον δύο ΓΥΝΑΙΚΩΝ,πρώτα εναντίον της Ρένας Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και μετά εναντίον της Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ,και ακολούθως εξαφανίστηκε και κρύβεται για να μη συλληφθεί.
  • Όταν πέταξε το νερό στη Δούρου παρόλο που παρόντες ήταν 4 "άντρες"δεν αντέδρασαν ούτε προς χάριν της ευγένειας προς μια γυναίκα.ΜΟΝΟ η Κανέλλη αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα  να δεχθεί τα χτυπήματα του εγκληματία ,παρόλο που η Δούρου ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ.Ο Παυλόπουλος της ΝΔ λούφαξε,ούτε το στόμα του δεν άνοιξε.Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη ΓΕΝΑΙΑ Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ λοιπόν η οποία αντέδρασε και ήξερε ότι δεν ήταν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ το θέμα αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό και επικίνδυνο,ο φασισμός.ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

  • Το θέμα φυσικά πήρε διαστάσεις (και στο εξωτερικό) και τα κόμματα εξέδωσαν ανακοινώσεις. Αν εξαιρέσουμε τα κόμματα της αριστεράς,ξέρουμε πολύ καλά ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα αφεντικά τους κυρίως εξέθρεψαν και υποστήριξαν τη ΧΑ,ως μόνιμο και σταθερό παρακράτος δίπλα στους επίσημους μηχανισμούς καταστολής (το ζήσαμε σε όλες τις συγκεντρώσεις),και συνεχίζουν να το περιθάλπουν για μελλοντική χρήση,σε όλα τα βρωμερά τους σχέδια.
ΑΥΡΙΟ Παρασκευή 8/6/12 διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ πριν να είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
Δεν είναι κομματικές.Αναρωτιέμαι αν το ΚΚΕ θα συμμετέχει μαζί με τους άλλους ή όπως έκανε μέχρι τώρα θα απομονωθεί.ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.





 Υ.Γ. Ποιοί και γιατί ψηφισαν ΧΑ ξέρουμε,και εμπειρικά μπορούμε να πούμε πέραν των άλλων ότι στη πλειοψηφία είναι μισάνθρωποι,ψυχικά νευρωτικοί και διαταραγμένοι,και γι'αυτό επικίνδυνοι,σε όποιο κόμμα και να στεγαστούν.





6 σχόλια:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ είναι ότι όταν το λαϊκό κίνημα βγαίνει στο προσκήνιο και στους δρόμους με όρους κυριαρχίας, τότε οι άλλοι εξαφανίζονται...

Μαζεστίξ είπε...

Ορίστε μια ευκαιρία για να διαπιστώσουμε πόσα μας ενώνουν όλους εμάς που αυτοκαθοριζόμαστε ως αριστεροί.

Για να αντιληφθούμε ότι ο κίνδυνος στοχοποίησης είναι κοινός για ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Για όλους αυτούς τους υπανθρώπους της ΧΑ και των συναινούντων μ' αυτήν όλοι οι αριστεροί είμαστε τα κουμμύνια που πρέπει να γίνουμε σαπούνια.

Γνώμη μου είναι πως δε χρειάζονται αντιφασιστικές διαδηλώσεις ούτε τα "τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά".

Θα ηρωοποιηθούν κι από πάνω ως "αντισυστημικοί" αυτοί οι δολοφόνοι.

Καλύτερα να ασχοληθούμε με τη γελοιοποίησή τους παρά να τους αντιμετωπίσουμε "στρατιωτικά" με διαδηλώσεις, παίζοντας έτσι στο γήπεδό τους.

βραχόκηπος είπε...

Τι μας χωρίζει και τι μας ενώνει; Εξαρτάται τι εννοούμε όταν μιλάμε για Αριστερά. Γιατί τείνει να γίνει της μόδας, ότι Αριστερά σημαίνει κάτι αιρετικό μεταξύ Πασόκ και Σύριζα, με τη ΔΗΜΑΡ να κάνει τον τροχονόμο στο κέντρο. Να το...αφοπλίσουμε λοιπόν σε "αντιφασίστες" μήπως και έτσι καταφέρουμε καθολικότερη συμμετοχή της Αρ...εεεε των αντιφασιστών ή δεν μας αρκεί ούτε αυτός ο όρος;

Ανώνυμος είπε...

@βραχόκηπος
Νομίζω ότι το νόημα του post είναι άλλο.Τυχαίνει δηλ.ΚΑΝΕΛΛΗ(ΚΚΕ)-ΔΟΥΡΟΥ(ΣΥΡΙΖΑ)να έρχονται αντιμέτωποι με το φασισμό που είναι ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ και από κοινού ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Πέραν αυτού ο όρος Αριστερά είναι γενικός,περιέχει ως βασικά συστατικά ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ,και απο κει και μετά πολλά άλλα.ΟΙ κομματικές ταμπέλες δε σημαίνουν ΑΡΙΣΤΕΡΑ παρά μόνο επιφανειακές ομαδοποιήσεις.
Τι να κάνουμε.Φρουτα είναι και το πορτοκάλι και το μήλο,αλλά το πορτοκάλι είναι διαφορετικό από το μήλο.
Τέλος δε νομίζω ότι θα βρείς πολλούς αντιφασίστες σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ούτε αριστερούς στη ΔΗΜΑΡ
Χ

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας διάφορα βρωμερά σχόλια,του τύπου "καλά τους έκανε","αντρας","το ήθελαν.."κλπ με κάποια απ'αυτά από ΓΥΝΑΙΚΕΣ,
καταλαβαίνω τις ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ,που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία για τη βία κατά των γυναικών.
Εκτός λοιπόν απο τον πολιτικό φασισμό,έχουμε να πολεμίσουμε και τον ΑΤΟΜΙΚΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ φασισμό,που γεννά τον πολιτικό,ως κοινωνική εκφραση και προπαντός ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.
Ζ1977

βραχόκηπος είπε...

...πρώτε Ανώνυμε, αν με γνώριζες θα καταλάβαινες ότι είμαι όντως...εντός θέματος και ότι οι γραμμές που έγραψα ήταν λιγότερο "αθώες", από ότι εκ πρώτης όψεως φαίνονται. Σε όλα τα άλλα που έγραψες με βρίσκεις σε γενικές γραμμές σύμφωνο :-)

...δεύτερε Ανώνυμε (βάλτε κάνα νικ ρε παιδιά) να ήταν μόνο η ψυχοπαθολογία που σωστά ανέφερες! Μια κοινωνία σε προχωρημένο στάδιο σήψης και παρακμής είναι η ελλ. κοινωνία και φυσικά ανίκανη για αυτοκάθαρση, ανανέωση ή επανεκκίνηση. Η καταστροφή, η ολική καταστροφή είναι βασική προϋπόθεση για την σωτηρία των ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ γενεών. Εμείς; Εμείς καλούμαστε και είμαστε αναγκασμένοι να πληρώσουμε τη νύφη. Ναι, είναι ακριβοδίκαιη η Ιστορία....