Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μάθε να τρομοκρατείς σωστά

Η ΝΔ έκανε μια πατάτα με το σχολικό σποτάκι της κι έπεσαν όλοι να την φάνε. Αυτή η τακτική, να πέφτει φατούρο σ'όποιον κάνει μαλακία πρέπει κάποτε να σταματήσει. Οφείλουμε όλοι ως υπεύθυνοι ευρωπαίοι πολίτες να ασκούμε εποικοδομητική κριτική, να κάνουμε προτάσεις βελτίωσης κι όχι ν'αναλωνόμαστε σ' έναν στείρο αρνητισμό.
Τι το στραβό έχει λοιπόν η διαφήμιση; Πως παρουσιάζει μια σχεδόν ειδυλλιακή σχολική τάξη να πενθεί για το χαμένο της εθνικό νόμισμα. Γνωστό μοτίβο. Πως μαζεύαμε σπαραξικαρδιστί προ δεκαετίας τις συνταξιοδοτούμενες δραχμές; Απ' την ανάποδη όμως. Θες όμως βρε αδερφέ να τρομοκρατήσεις με το ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη, όχι να στρέψεις τον κόσμο στη συλλογή νομισμάτων. Θες να πείσεις πως ο συνδιεκδικητής σου της εξουσίας θα μετατρέψει τη χώρα σε σιδηροπαραπετάσμιο καθεστώς. Με το σποτάκι σου όμως γίνεσαι ρόμπα.
Κάντο σωστά ντε:



Μ'ένα τέτοιο μοτίβο θα τρομάξεις για τα καλά τον ψηφοφόρο και θα το ρίξει δαγκωτό στη μεγάλη παράταξη του "κοινωνικού φιλελευθερισμού". Θα του λένε "μνημόνιο" και θα ακούει "απόδραση από γκουλάγκ". Θα του λένε "επαναδιαπραγμάτευση" και θα φαντάζεται τον Αντωνάκη το Σαμαρά καβάλα στο Βουκεφάλα να καλπάζει ανάμεσα στους ευρωπαίους θαυμαστές του.
Εγώ πρέπει να στα πω όλα;

7 σχόλια:

Μαζεστίξ είπε...

Η σκηνή με το φατούρο σ' αυόν που είπε μαλακία... όλα τα λεφτά!

Ο Σαμαράς έχει καταντήσει... Τζαννετάκος!

Να προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου ένα σποτάκι για τη ΝΔ.

-Γιατί κύριε δεν είμαστε στη Σιβηρία;

-Γιατί είμαστε στη Μακρόνησο παιδί μου.

-Και γιατί είμαστε εδώ κύριε;

-Για να μείνουμε στο ευρώ παιδί μου.

-Γιατί κύριε;

-Άντε ^&(%$)# ^(*$%παιδο.
Όλο ερωτήσεις είσαι!

μαχαιρης είπε...

Καλα...Με γαργαλατε να βρω σποτ για την ΝΔ...!!
Λοιπον..Σκηνη απο ρωμαικη γαλερα..
Οι κωπηλατες τραβουν κουπι.."πασει δυναμει"..
Ο Ρωμαιος στρατηγος..Πλησιαζει τον Μπεν Χουρ..Και τον ρωταει...

"Ωστε ψηφισες ΣΥΡΙΖΑ αλητη...!!
Πεθανε τωρα..."

Και του ριχνει και μια κλωτσα...!!

Elva είπε...

Oυτε μια ..σωστη δουλεια δεν μπορουν να κανουν οι Ελληνες νεοφιλελευθεροι, δεν συμφωνειτε;
Εχει δικιο ο @Μαζεστιξ, και θα προτεινα σε κατι τετοιους πολιτικους να στραφουν στις ..κωμωδιες γιατι αν συνεχισουν ετσι,(κατι φυσικα που ευχομαστε!),θα ειναι πολυ συντομα στα...αζητητα!

ένας στρατολάτης είπε...

Μαζεστίξ καλά είναι να αρκεστεί στο Τζαννετακηλίκι και να ξεχάσει το πρωθυπουργηλίκι.


Πολυδάπανο το σποτ σου Μαχαίρη. Που να βρεθεί ρωμαϊκή γαλέρα και να πλερώνουμε και κομπάρσους-κωπηλάτες; Δεν παίζει τίποτα σε φουσκωτή βάρκα;


Συμφωνούμε Έλβα πως είναι ανίκανοι να γυρίσουν σποτ της προκοπής. Ενώ θα έκαναν καριέρα στο Δελφινάριο. Όταν είναι όμως να ρημάξουν την εργατιά τα καταφέρνουν άριστα..

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό το πνεύμα σου Στρατολάτη.
Στην τελική αν το καλοσκεφτείς μια χαρά φαίνονται τα παιδιά χωρίς ευρώ. Βιβλία έχουν, αίθουσες και δάσκαλο έχουν, δεν λιποθυμάει κανένα. Επικοινωνιακό αυτογκόλ η διαφήμιση, ή μήπως κάνει τη δουλειά της εφόσον ασχολούμαστε με αυτήν. Πολλές φορές ακόμα και η κακή διαφήμιση, ή η δυσφήμιση έχουν θετικά αποτελέσματα, όπως ίσως συμβεί και με τον κοτσιδιάρη...

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Πολύ έξυπνη ανάρτηση.
Αν μας επιτρέπεις φίλε Στρατολάτη, να την αναδημοσιεύσουμε στη στήλη "ΕΜΦΑΣΗ" στην πλαϊνή μπάρα του "Ευρυτάνα ιχνηλάτη".

ένας στρατολάτης είπε...

Ιχνηλάτη, είναι αυτονόητο και το επαναλαμβάνω πως αν και ο ίδιος -λόγω λόξας και παραξενιάς- δεν συνηθίζω να αναδημοσιεύω άμεσα κείμενα τρίτων, θεωρώ ιδιαιτέρως τιμητικό να αναδημοσιεύουν τρίτοι τα δικά μου! Ασφαλώς χωρίς χρεία αδείας.