Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

"Ξανθός άγγελος" και ο Βενιζέλος;


Μετά την ατυχή έκβαση με το τεστ ντιενέι στο οποίο υποβλήθηκε αθίγγανος στην Κύπρο ο οποίος εθεωρούτο ύποπτος ως "μικρός Μπεν", η Εσπρέσσο προβαίνει αύριο σε νέα συγκλονιστική αποκάλυψη που θα προκαλέσει πάταγο. (Εμείς έχουμε τα μέσα και τα μαθαίνουμε πρώτοι).
Σύμφωνα με τους ρεπόρτερς, μπαγκλαντεσιανός μεγαλοκαρπουζοπαραγωγός που ερευνούσε μέσω ίντερνετ τις διαδικασίες επένδυσης στην Ελλάδα, έπεσε στη φωτογραφία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην οποία συγκλονισμένος αναγνώρισε το χαμένο του γιο Πριγιανταρσχάν.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα υποβληθεί άμεσα σε τέστ ντιενέι και εφόσον αποδειχτεί ότι είναι πράγματι γιος του μπαγκλαντεσιανού επενδυτή αναμένεται να κληρονομήσει την τεράστια περιουσία του φερόμενου ως πατέρα του, αφού αυτός δεν έχει άλλο γιο, παρά μόνο δεκατέσσερις κόρες.
Ερωτηθείς ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι η μόνη του σχέση με τις Ινδίες είναι η άριστη γνώση του Καμασούτρα και, επιπλέον, σημείωσε ότι απεχθάνεται τα καρπούζια διότι του προκαλούν αέρια και κατακράτηση υγρών.

7 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

Ειδες λοιπον..Εγω παντα το ελεγα, οτι ο Μπενυ...Δεν ειναι...Του Κοσμου τουτου...!!!

Ανώνυμος είπε...

Απολύσανε το Μπογιόπουλο,το'μαθες;

Unknown είπε...

Το στρουμπουλο αγγελλουδι...ξανασμιγει με την οικογενεια του!

ένας στρατολάτης είπε...

Ναι, είναι από το Ξυδιρούν Παραπέτασμα.


Τό 'γραψε η Εσπρέσσο; Από Ριζοσπάστη και Μπογιόπουλο δεν έμαθα κάτι. Σε κάθε περίπτωση ο Μπογιόπουλος μου είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Ακόμα περισσότερο που δεν ασχολείται με τα παιχνιδάκια των νεόκοπων εραστών του.


Θέλω να το δω στο "Πάμε πακέτο"

Ανώνυμος είπε...

εντολή κεντρικής επιτροπής

Θα κάνετε τους χαζούς,τους τρελούς και ότι δε καταλαβένεται ελληνικά

ένας στρατολάτης είπε...

Ναι, έχω εντολή και δεν καταλαβένο ελληνικά.

akrat είπε...

το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που ενοχοποιούνται οι ευτραφείς φίλοι μας