Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ποιός κάνει κουμάντο ΚΑΙ στο πουλί σας ?

Διαβάζουμε
"Την μεγάλη αντίδραση των θρησκευτικών κοινοτήτων έχει ξεσηκώσει η πρόταση για ποινικοποίηση της περιτομής

Ο δημόσιος διάλογος έχει φουντώσει τις τελευταίες μέρες στη Γερμανία για το θέμα της απαγόρευσης της περιτομής, που αποτελεί έθιμο για την εβραϊκή και ισλαμική θρησκεία, δύο μεγάλες μειονοτικές ομάδες στη χώρα."
Το κλειδί είναι αυτό "δύο μεγάλες μειονοτικές ομάδες στη χώρα." Η κρατική εξουσία πρέπει να κρυφτεί πίσω από τη νομιμότητα.Δε μπορεί να ομολογήσει ότι οι ρίζες του Ναζισμού είναι πολύ βαθιές και ζωντανές σ' αυτή τη χώρα.Επιτίθεται λοιπόν-διακριτικά, δημοκρατικά, και ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ- στους Εβραίους και Μουσουλμάνους για κάτι που είναι Πανάρχαιο στο πολιτισμό τους ,τη κουλτούρα τους, αλλά προπαντός στη θρησκεία τους. Καλυμμένος θρησκευτικός διωγμός με πολλές απώτερες σκοπιμότητες.
Υ.Γ.
  • Μπορεί κάποιος να είναι υπέρ ή κατά της περιτομής.Από ιατρικής άποψης για τη περιτομή μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον(πριν προπαγάνδας) υπήρχαν θετικές θέσεις κυρίως από πλευράς υγιεινής,και γι' αυτό εφαρμοζόταν και στο δυτικό κόσμο σε μεγάλο ποσοστό.
  • Οι παπάδες της "χριστιανοσύνης"τι θέση θα πάρουν επί του θέματος,αφού Ως έχουσα ιουδαϊκές ρίζες,επιβάλλεται από την Π.Διαθήκη και έχουμε την περιτομή του Ιησού (εορτάζεται την πρωτοχρονιά)
  • Στη φωτ/φία αρχαίο εβραϊκό εργαλείο "ασπίδα πέους"περιτομής.
  • Αλλά τελικά όσο μας έκοψαν εμάς ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ με ντιρεκτίβες Βρυξελλών,άλλο τόσο θα καταφέρουν κάτι στο θέμα της περιτομής.Οι Τούρκοι έτσι κι αλλιώς -που λόγω μεγέθους πληθυσμού στη Γερμανία αποτελούν στόχο-θα κάνουν τη περιτομή και τη γιορτή που τη συνοδεύει στη Τουρκία. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γενικά απ'οτι έχω καταλάβει και στις γυναίκες αρέσει περισσότερο η περιτομή στο πέος.Μήπως κάποιοι γερμανοί ζηλεύουν και εκδικούνται μ'αυτό το τρόπο τους ανταγωνιστικούς τούρκους κλπ εραστές.Λέω τώρα

Μαζεστίξ είπε...

Ο φίλος από πάνω χτύπησε φλέβα!

Αυτή θα μπορούσε να είναι, άλλωστε, και η βαθύτερη αιτία της εξάπλωσης του ναζισμού:
Το πολιτικό υποκατάστατο της αποτυχίας του πέους...

μαχαιρης είπε...

Δεν καταλαβαινω..μπιτ...!!
Τι λενε οι..Αντιχριστοι αιρετικοι Γερμανοι...
Την εποχη των Αποστολων...Και μεχρι τον αιωνα του Ισαποστολου Παυλου...
Και οι Χριστιανοι εκαναν κανονικα περιτομη...!!
Μαλιστα αυτο ηταν και η βαθυτερη αιτια..Που ο Χριστιανισμος ΔΕΝ μπορουσε να διαδοθει στις Ελληνοπολιτισμικες ενοτητες της δυσης..
Πριν να γινει κανεις Χριστιανος..ΕΠΕΒΑΛΛΕΤΟ να γινει ΠΡΩΤΑ Εβραιος...Και να κανει περιτομη...
Γι αυτο αποφευγαν οι Θνικοι Ρωμαιοι και Ελληνες..Τον Χριστιανισμο...
Λογω των αγωνων..Των γυμναστηριων ..Και των λουτρων..Θα ηταν σαν να εδιναν μονοι τους..Τον εαυτο τους στα λιονταρια...!!

Ο εξυπνοτατος Παυλος..Το "ειδε" αυτο..Και με συμφωνη γνωμη της "παγκοσμιας" αντιπροσωπευσης...
ΕΙΠΕ συγκεκριμμενα...Οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ..Η τελετη της περιτομης..Για τους Χριστιανους...
Ουτε ο προηγουμενος προσυλητισμος στην Εβραικη θρησκεια...!!
Τωρα..Οι προτεσταντες-Ταλεμπαν...Κυνηγανε τους..Ομοιδεατες τους..Ταλεμπαν Εβραιους και Μουσουμανους...
Μπαινοντας απο το πλαι...!!
Οι κρυπτοναζι...!!

Μαλλον εχει δικιο ο φιλος ανωνυμος...8,57...

Οχι ομως και ο Μαζεστιξ..Ο οποιος εμφανως αστειευεται...!!
Οι Ναζι ησαν..Πολυ ικανοι εραστες...[ομοφυλοφιλοι και ετεροφυλοφιλοι]
Και γι αυτο το Ναζιστικο Κομμα..Ειχε πλειοψηφικο ρευμα..Στις
γυναικες...Παρ οτι ιδεολογικα..Τις εθιγε...!!

ο Ικτίνος είπε...

@ανώνυμε
Εξυπνα,μεταξύ σοβαρού και αστείου θέτεις έναν λανθάνοντα παράγοντα του ρατσισμού

@Μαζεστίξ
Νομίζω ότι μάλλον δεν αστειεύσαι, αλλά επισημένεις την εκτενώς μελετημένη και βεβαιωμένη σχέση της προβληματικής σεξουαλικότητας με την πολιτική,ιδιαίτερα του φασισμού.

@μαχαίρη
Σωστά, με τονισμό όμως της διαφοράς των εντολών μεταξύ Παλαιάς και Καινής διαθήκης.
Στην αναφορά σου όμως περί ναζιστών εραστών δεν ξέρω απο που αντλείς.
Αν(διευκρινίζω) θεωρήσουμε ως διαφορετικούς όρους τους "εραστής/ έρωτα" από "σεξουαλικός" πιστεύω ότι επειδή ο φασισμός-ναζισμός είναι κυρίως ατομική και μαζική ψυχοπαθολογική κατάσταση,κανένας ερωτας-εραστής δεν μπορεί να υπάρξει,παρά μόνο ένα σεξουαλικό όν και μάλιστα προβληματικό.
Υποθέτω ότι μετά απ'αυτή την επανατοποθέτηση των όρων μάλλον θα συμφωνείς.

Μαζεστίξ είπε...

Μεταξύ σοβαρού κι αστείου το είπα.

Διότι πιστεύω πως η σεξουαλικότητα ανθρώπων με τέτοιες απόψεις και πρακτικές πιθανότατα είναι διαταραγμένη.

Τα βίτσια βέβαια συχνά προκαλούν μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε πολλούς/ές και εκεί ίσως είναι η βάση αυτού που αναφέρει ο Μαχαίρης.

Η λίμπιντο πάντως είναι πίσω από πολλά στη ζωή μας...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι αδύνατον ο σκοταδισμός να καταργηθεί με διατάγματα.
Η περιτομή έχει την εξής προέλευση.
Στην αρχαία Αίγυπτο τα φίδια λατρεύονταν σαν φορείς της αιωνιότητος καθόσον η παρατήρηση της αλλαγής δέρματος και της αναγέννησης που παρατηρούσαν μετα την απόρριψη του παλαιού δέρματος δημιουργούσε την πεποίθηση της αιώνιας ζωής των όφεων.
Η μορφική ομοιότητα του πέους με όφι τους έκανε να πιστεύουν πώς αν αφαιρούσαν το δέρμα που καλύπτει την βάλανο, τότε η δύναμη του πέους θα αυξάνονταν υπερβολικά κατ' αναλογία με την κατάκτηση της αιωνιότητας από τα φίδια όπως ήταν πεισμένοι.
Κατα συνέπεια άρχισε το έθιμο της περιτομής που στο πέρασμα των χιλιετηρίδων ενδύθηκε με διάφορες θρησκευτικές φαντασιοπληξίες.
Τους τελευταίους αιώνες μετά την διαφώτιση κάτω από τις επιστημονικές πιέσεις γίνονται προσπάθειες να υποστηριχθεί η ανόητη αυτή συνήθεια με σοβαροφανείς τοποθετήσεις περί τάχα υγιεινής.
Σε ένα άλλο (σεξουαλικό) επίπεδο, η περιτομή είναι το αντίστοιχο της κλειτοριδοεκτομής που εφαρμόζουν στα κορίτσια ομοίως κτηνώδεις σκοταδιστές.
Και με τις δύο μέθοδες ακρωτηριασμού μειώνεται έως εξάλειψης η ευαισθησία των γεννητικών οργάνων και κατα συνέπεια (κατα τους σκοταδιστές) αυξάνεται η αντοχή στην διάρκεια της ερωτικής πράξης.
Τα τελευταία τα έγραψα γιατί έγινε μία σχετική νήξη υπό τύπον σεξιστικού "αστείου" από τον πρώτο ανώνυμο σχολιαστή.

Taliban

ο Ικτίνος είπε...

@taliban
Ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου,όμως μελέτες από εθνολόγους τείνουν στην άποψη ότι πρόκειται για τελετουργική θυσία αφού περιέχει δύο βασικά στοιχεία,αίμα και γονιμότητα.
Λίγο ακραίο να χαρακτηρίζουμε σκοταδισμό συλλήβδην κάθε αρχέγονη τελετουργία
Τέλος -πάλι εθνολογικά και κοινωνιολογικά -καμμία σχέση με την κλειτοριδοεκτομή που είναι αφαίρεση οργάνου για ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ λόγους ενώ η περιτομή είναι δερματική επέμβαση αντίστοιχη πχ το τατουαζ.Άλλωστε δεν παρατηρούνται στις ίδιες κοινωνίες.Η περιτομή είναι σε σημιτικούς λαούς,ενώ η κλειτοριδοεκτομή σε υποσαχάριους.