Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

"Κελαηδήστε,ωραία μου πουλάκια κελαηδήστε.."


  "Επιμένει ο Τσοχατζόπουλος να εξεταστούν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ 1998

Επιμένει στο αίτημα για την εξέταση των μελών του ΚΥΣΕΑ την περίοδο 1998-1999 ο προφυλακισμένος πρώην Υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος. Με νέα αίτησή του στον ανακριτή ζητεί να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες τόσο τα μέλη του ΚΥΣΕΑ εκείνης της περιόδου που αποφάσισαν ομόφωνα, όπως αναφέρει, την προμήθεια των 4 υποβρυχίων, όσο και αξιωματούχοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Μεταξύ των μελών του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-1999 συγκαταλέγονται οι Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος και Θεόδωρος Πάγκαλος. "

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι αυτό είναι προειδοποιητικές βολές.Ξέρουμε τι έχει γίνει με το μεγάλο φαγοπότι.Έχει ενδιαφέρον όμως η συνέχεια,δηλ.οι τρόποι που θα χρησιμοποιηθούν για το φίμωμα και το κουκούλωμα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φαντάζεσαι τους Πάγκαλο Σημίτη,ΓΑΠ, να ορκίζονται ότι θα πούν την αλήθεια?
ΑΧ-ΒΑΧ

Δραση στο Ωραιοκαστρο είπε...

ΑΧ-ΒΑΧ αυτοί με την αλήθεια ήταν πάντα μαλωμένοι. Όταν χρησιμοποιούν τη λέξη αλήθεια έχουν πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Η έρευνα δεν θα φτάσει βαθύτερα από τα λούσα της ΒΥΚΗΣ, γιατί αν ξεφύγει έστω και λίγο τότε το μαζί τα φάγαμε θα γίνει εμείς τα ντερλικόσαμε.

Μαζεστίξ είπε...

Ο ΑΧ-ΒΑΧ ιντριγκάρει!!

Θέλω πάντως να δω τι θα βρουν για να το κουκουλώσουν το θέμα.

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τους αλληλοεκβιασμούς των αρπαχτικών.

Ανώνυμος είπε...

QUIZ
από ποιόν πολιτικό χώρο εκφράζεται ο συγγραφέας της παρακάτω ανάρτησης ?

"Πάντα η Ελληνική κοινωνία είχε κανιβαλικές τάσεις. Η κρίση δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν μας έκανε αυτή κανίβαλους. Σε τέτοιες περιόδους όμως ο παραλογισμός και η απανθρωπιά του πλήθους κορυφώνεται. Το "ἆρον ἆρον, σταύρωσον αὐτὸν" εν’ έτι 2012 λοιπόν κατευθύνεται προς την Βίκυ Σταμάτη. Βρήκαμε μια ελαφρόμυαλη Μαρία Αντουανέτα, ξεχάσαμε την ιδιότητα της μητέρας και μέσω της διαπόμπευσής της φροντίζουμε να σβήσουμε την δίψα του πλήθους για "αίμα" αγνοώντας ανθρώπινα δικαιώματα και ηθικές αρχές.
Μετά τις αναλυτικές πληροφορίες για τον κοινωνικό και οικογενειακό της βίο, τις καταναλωτικές της συνήθειες κλπ, που διοχετεύθηκαν από τις δικαστικές αρχές(!), σήμερα μέσω τις ίδιας οδού ήρθε στην δημοσιότητα και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ποια ιατρικά απόρρητα και ποια δεοντολογία... Αφού υπάρχει νομικίστικος τρόπος να μαθαίνει το πόπολο (και μαζί μ' αυτό και το παιδί της) για τα ψυχολογικά προβλήματα της Βίκυς Σταμάτη και να βλέπει στα πρωτοσέλιδα τις φάτσες τον οροθετικών ιεροδούλων, τότε και η ηθική μας δεν αμφισβητείται σύμφωνα με την Βουλγαράκειο λογική του "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό".
Ε παλικάρια μήπως να την λιθοβολούσαμε κιόλας; Τι λέτε; Κι ο λιθοβολισμός στο Ιράν νόμιμος είναι..."

Taliban