Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ο Τσαουσέσκου καταδιώκει τους αθώους νουδουμοσιογράφους

Σύμφωνα με τη νουδού, η απόφαση της ΕΣΗΕΑ για την "απαγόρευση κυκλοφορίας των εφημερίδων" τις διαχωρίζει σε "ταξικές" και "λοιπές"!
Η απόφαση της ΕΣΗΕΑ επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας στις εφημερίδες που έσπασαν την απεργία, επιτρέποντας ταυτόχρονα την κυκλοφορία απεργιακών φύλλων των εφημερίδων: ΑΥΓΗ, ΔΡΟΜΟΣ ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ, ΕΞΠΡΕΣ, ΕΠΟΧΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΚΕΡΔΟΣ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΠΡΙΝ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, ΤΟ ΧΩΝΙ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ και βλέποντας των κατάλογο των εφημερίδων ομολογώ πως μπερδεύτηκα. Εντάξει η "Ελλάδα Αύριο" είναι γνωστό αναρχοαυτόνομο φύλλο, αλλά πόσο ταξικές είναι το "Χρηματιστήριο", το "Κέρδος" και η "Ναυτεμπορική";
Επειδή όμως εμπιστεύομαι τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά (ο οποίος έβαλε τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και πέτυχε ένα ανεπανάληπτο Σαξές Στόρι) αδυνατώ να πιστέψω ότι πρόκειται για ποταπούς γκεμπελίσκους. Είμαι πεπεισμένος ότι, όπως λέει η νουδού, η ΕΣΗΕΑ είναι σταλινικό όργανο, τραμπουκίζει κατά των φιλελεύθερων δημοσιογράφων και θέτει κριτήρια Τσαουσέσκου στην κυκλοφορία.
Ιδού και τα πειστήρια. Η ΕΣΗΕΑ όντως επιτρέπει την κυκλοφορία μόνο σε ταξικά φύλλα:



4 σχόλια:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Και πρωτότυπη και έξυπνη η προσέγγιση.

μαχαιρης είπε...

Η..Ναυτεμπορικη...Γνωστο σταλινικο φυλλο..Προσκειμενο στην συντεχνια..Των Ναυτεργατων.που καθοδηγειται,απο το ΠΑΜΕ...!!
"Ναυτεργατικη" λεγοτανε..Αλλα αλλαξε τιτλο,για ξεκαρφωμα...!!

Μαζεστίξ είπε...

χαχαχαχα
Ωραίος!!!

Ξεχάσανε και τον "κόσμο του επενδυτή".
Αν τον γυρίσεις ανάποδα, θα δεις πως στην πραγμτικότητα γράφει "ο κόσμος του κομμουνιστή".
Υποσυνείδητα μηνύματα...

ένας στρατολάτης είπε...

Η "ομάδα αλήθειας" της νουδού έχει την αποκλειστικότητα της αποκάλυψης. Αλλά εδώ μέχρι κι ο Ομπάμα χαρακτηρίστηκε κομμούνι, στα οικονομικά φύλλα θα κολλήσουμε;
Τις καλημέρες μου αγαπητοί.