Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Διαίρει και Βασίλευε for ever

Πριν από λίγο διέρρευσε εμπιστευτικό mail του πράκτορα φον Ραϊχούφτεν προς την Α.Μέρκελ σχετικά με την επίσκεψη της στην Αθήνα την Τρίτη.Το δημοσιεύουμε μόνο με κάποιες περικοπές διότι είναι ιδιαίτερα εκτενές.Οι περικοπές θα δημοσιευτούν μελλοντικά.Η μετάφραση είναι δική μας και η πηγή φυσικά απόρρητη.

"Άντζελα αγάπη μου δε βλέπω την ώρα που θα σε σφίξω στην αγκαλιά μου στη πρωτεύουσα του προτεκτοράτου μας με τον υπέροχο λαμπρό ήλιο.
Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα.Οι ιθαγενείς εδώ δεν είναι ικανοί ούτε μια ενωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας να κάνουν.Ο κάθε τσόπανος μαζεύει το κοπάδι του αλλού και καμαρώνει.Και μετά αλλού τραβάει ο ένας αλλού ο άλλος,αρκεί να μη μπλέξουν τα κοπάδια.Χώρια που μισούνται αβυσσαλέα.
'Εχουμε κάνει καλή δουλειά.Και πάντα βέβαια υπάρχει η 5η φάλαγγα,καλά κρυμμένη για παν ενδεχόμενο.
Μια παράκληση είχα από τους υπαλλήλου μας,αν μπορούμε να προσφέρουμε λίγο θέαμα και τρόμο γιατί κι αυτοί πως θα ζήσουν?Τι θα παίξουν ?Τι προπαγάνδα να κάνουν με άδεια χέρια?Τι λες να διατάξω ναι?Σκέψου τη μοναδική εμπειρία εμείς στη φωλίτσα μας ,σουίτα ρετιρέ, και κάτω μας να καίγεται η Αθήνα.Σαν το παλιό καλό καιρό των πατεράδων μας.Αυτό είναι που λένε αν έχεις ακουστά "ζήσε το όνειρο σου στην Αθήνα".
Αν επιθυμείς κάτι ιδιαίτερο τηλεφώνησε μου.Σε 3 ώρες έχω συνάντηση με τους διευθυντές των συνεργατών μας και των ταγμάτων για τις τελευταίες οδηγίες.
Φιλιά πολλά εκεί που ξέρεις από Αθήνα
φον Ραϊχούφτεν"


Σημ.Στη φωτο ο θείος του φον Ραϊχούφτεν ,φον Σφάχτενφάτενσκάτεν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο.Το καγκελάριος βγαίνει από της πουτάνας το κάγκελο,ή από τα μυαλά στα κάγκελα ?