Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ομερτά


     Διαβάζουμε :
               
 "O κ. Γ.Παπακωνσταντίνου δεν απάντησε  στο ερώτημα σε ποιον έδωσε το αρχικό cd της Λαγκάρντ  που ήρθε από τη Γαλλία και το οποίο τώρα αγνοείται. Ρωτήθηκε από την κυρία Κωσταντοπούλου πάνω από 10 φορές ο κ. Γ.Παπακωνσταντίνου, χωρίς ωστόσο να δώσει απάντηση και τις 10 φορές ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΈΔΩΣΕ ΤΟ πρωτότυπο CD.

« Έλεος κυρία Κωσταντοπούλου!» της είπε κάποια στιγμή ο πρώην Υπουργός, όταν τον διέκοψε προκειμένου να λάβει την απάντηση που ήθελε. «Το έλεος δεν μπορείτε να το λέτε εσείς κύριε Παπακωνσταντίνου αλλά μόνο ο λαός με όσα έχουν γίνει!», απάντησε στον πρώην Υπουργό η γενναία βουλευτής."ρίχνοντας του χαστούκια και κλωτσιές.
Τελικά ο πρώην υπουργός με Αδώνεια τσιρίδα δήλωσε :«Το αρχικό υλικό μαζί με τη συνοδευτική επιστολή το έδωσα (σ.σ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ?) για φύλαξη εμπιστευτική στο γραφείο μου και δεν ξέρω που είναι. Λυπάμαι (σ.σ.κλαψ,κλαψ,) αλλά δεν ξέρω που είναι»Ψάξε,ψάξε δε θα το βρείς.
Οι πληροφορίες που τον φέρουν να φώναξε τελικά :"Έτσι μου γουστάρει και δε σας λέω,έχω απόλυτη κάλυψη από το Μπενίτο και το MEGAλο μας πλυντήριο και δε φοβάμαι τίποτα"δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

O Αδέκαστος Στουρνάρας όμως με καμάρι δήλωσε ότι ζήτησε από τη Γαλλία (τη χώρα) να του ξαναστείλουν το original όχι όμως με διπλωματικό σάκκο αλλά με ταχυδρομικό περιστέρι.Η Γαλλία (ολόκληρη) του απάντησε ό,τι η κα Λαγκάρντ δε μένει πια εκεί, αλλά στο ΔΝΤ στις ΗΠΑ και να πάει να ..............το πάρει μόνος του μαζί με τη δόση του.

Αφελές ερώτημα :
ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΌΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΡΑΞΑΝ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ?
Η αριστερά έχω την εντύπωση ό,τι μάλλον σιωπά σ' αυτό το θέμα.

2 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

Λοιπον εμενα ξερεις τι με πειραζει περισσοτερο;;
Η ανοχη των υπολοιπων, που ακουγαν..Εκτος της Κωσταντοπουλου...
Που αφησαν τον ανθρωπακο..Που ηξερε και δεν εκανε τιποτα...
Που εσκεμμενα καλυψε..
Που βρωμικα και απαισχυντα κοροιδευει..Να συνεχισει να το κανει..Ατιμωρητος...
Αν καπιοι εκει μεσα..Του ξεκκαθαριζαν, οτι στη θεση,εκεινων που καλυπτει..Και ειμαι σιγουρος, οτι ξερει απ εξω, χωρις ΣΙ ΝΤΙ...
Θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ ο ιδιος..
Με καθαιρεση, δημευση περιουσιας,ξεφτιλισμα οικογενειας..Και ισοβια...

Αμεσως θα θυμωτανε...!!

Αλλα βλεπεις...Ολοι ειναι γραμμενοι σε ΣΙ ΝΤΙ...Και μαθανε ολοι να σιωπουν..!!
Μαφια και Κοζα Νοστρα..!!

Οσο για την αριστερα...Θα σου ειπει οτι φταιει το.."Συστημα" και..Καθαρισε...!!

Λες και το.."συστημα" ειναι ενα...Απροσδιοριστο..Μυστικιστικο "γκατζετακι" ηλεκτρονικο..Οπως στα αμερικανικα εργα,επιστημονικης βλακειας..Που μας "πασσαρουν" για να τα βλεπουμε αυτα..Και να μενουμε κι εμεις..
Ταπι και ψυχραιμοι...!!

Ανώνυμος είπε...

χωρίς κάθαρση,δεΝ τελειώνει μια τραγωδία.Αυτό έγινε μετά τη κατοχή το '44 αυτό συνεχίζει τώρα.
Ζ1977