Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Βουλή:ΝΑΙ στο ξέσκισμα του λαού-ΝΑΙ στους ρουφιάνους

Διαβάζουμε:

"Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το σχεδίου νόμου που αφορά τις αποκρατικοποιήσεις. Το άρθρο, που καταργεί την υποχρέωση του Δημοσίου να διατηρεί ένα ελάχιστο ποσοστό σε μια σειρά από πρώην κρατικές εταιρείες, υπερψηφίστηκε από 148 βουλευτές, ενώ 139 το καταψήφισαν.

Με 143 «όχι» και 136 «ναι» καταψηφίστηκε η τροπολογία για την ένταξη των κλάδων Υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΤΑΠ ΜΜΕ) στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας."

Για όσους δε κατάλαβαν

α)ΝΑΙ ο κωλολαός να πεθάνει από τη δίψα και τη βρώμα-όπως στη Κολομβία-αφού το νερό θα παραδοθεί σε ιδιώτες που θα χρεώνουν μόνο 50 ευρώ το κυβικό.

β) ΝΑΙ οι στυλοβάτες μας ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι και οι συν αυτώ,καθώς και δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί ως μεγάλοι ευεργέτες του έθνους, θα συνεχίσουν να έχουν προνομιακή μεταχείριση και δε θα υπαχθούν στον χρεοκοπημένο ΕΟΠΥΥ όπως οι σκλάβοι του ΙΚΑ κλπ.πλέμπα.

Η αριστερά υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των ανωτέρω επαγγελμάτων και δεν επέτρεψε  ο οικοδόμος και η καθαρίστρια να  κλέψουν τους κόπους και τον ιδρώτα του μηχανικού και του δημοσιογράφου.
στη φωτο: Δοσίλογος και επενδυτής μετά την ψηφοφορία
Υ.Γ.1-Μα τι το θέλουμε το νερό,αφού θα έχουμε μπύρα γερμανική και αμερικάνικη.Στην υγειά μας ρε παιδιά που λέει και κάποιος ντενεκές

Υ.Γ.2-"Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και το παρών-απών δεν την αφήνει"

το σύνολο των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ δήλωσαν παρόντες στα άρθρα 2, 4 και 5 και καταψήφισαν την τροπολογία.

από ΠΑΣΟΚ-Σκανδαλίδης, Μωραΐτης, Ντόλιος κ.ά. δήλωσαν παρόντες στο άρθρο 2 και κάποιοι εξ αυτών και στο άρθρο 4.

Αίσθηση (!!!) προκάλεσε το γεγονός ότι απόντες από τη συνεδρίαση ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγ. Βενιζέλος αλλά και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης.

Δεν βρέθηκε στο κοινοβούλιο για την ψηφοφορία ούτε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ,μέγας συγγραφέας και ινστρούχτορας Μ. Ανδρουλάκης
4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα επαγγέλματα των μεγάλων ευεργετών (δημοσιογράφοι,δικηγόροι,μηχανικοί,γιατροί) έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.Μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη αθλιότητα και εγκλήματα για λίγα χρήματα,όπως και οι πολιτικοί.Συνάδελφοι.

Ανώνυμος είπε...

Βενιζέλος-Κουβέλης επιφανείς νομικοί,να ψηφίσουν εναντίον της τσέπης τους-ταμείο νομικών- δε γίνεται.Κρύφτηκαν λοιπό αφού έδωσαν εντολές πως να καταψηφιστεί η διάταξη.

Μαζεστίξ είπε...

οι δικαστές;
τη γλίτωσαν κι αυτοί να φανταστώ;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τουλάχιστον εισαι σωστός.Το σχόλιο το έγραψα και αλλού,αλλά το κόβουνε.Θέλουνε να μιλάνε δημόσια αλλά δεν ακούνε δημόσια.Τέλος πάντων,εσύ δε λογοκρίνεις,και το βάζω και εδώ.

Καλά δε ντρεπόσαστε να λέτε νίκη της αριστεράς αυτό.Ο Βενιζέλος κι ο κουβέλης κρύφτηκαν για ν μη ψηφίσουν εναντίον του ταμείου τους.

Τα ταμεία αυτά δεν είναι ευγενή αλλά για δεκαετίες ολόκληρες τους πληρώνουμε χαράτσι όλοι οι υπόλοιποι,εισφορές για κάθε νομική πράξη,εισφορές για κάθε τεχ.έργο κ.α.ενώ μηχανικοί και δικηγόροι που εμπλέκονται άμεσα σε εργ.ατυχήματα,απολύσεις,καταπάτηση εργ.νομοθεσίας,εικονικές πτωχεύσεις κλπ δεν προσφέρουν ουτε δεκάρα για κάποιο ταμείο προνοίας των θυμάτων τους.
Αν αυτό είναι αριστερά....
ΑΧ-ΒΑΧ