Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Υπάρχουν ναζί στο Τζιμπουτί;

Σάλος προκλήθηκε από τη φωτογραφία του αφγανού κακοποιού της Κέρκυρας, την οποία δημοσίευσαν τα Νέα. Το σώμα του συλληφθέντος αφγανού, σε αντίθεση με τα σώματα άλλων συλληφθέντων ομοεθνών του που φέρουν μώλωπες από τυχαίες επαφές με πορτοπαράθυρα, φέρει τατουάζ με σβάστιχες και κέλτικους σταυρούς. Τα σύμβολα αυτά θεωρούνται σύμβολα καλοτυχίας, γι 'αυτό κι ο εν λόγω αφγανός απέφυγε τα σκουντουφλήματα σε απρόσεκτες ζαρντινιέρες.


Το γεγονός ότι ένας αφγανός φέρει στο κορμί του τατουάζ που απαντώνται συνήθως σε σώματα χρυσαυγιτών θορύβησε ιδιαίτερα τους εντόπιους ναζί. Οι χρυσαυγίτες, όπως κάθε ναζί που σέβεται τον εαυτό του, θεωρούν εαυτούς τέκνα ανώτερης φυλής. Οι ανώτερες φυλές, όπως είναι γνωστό, απαντώνται γεωγραφικά σ'ένα εύρος από το βορρά μέχρι τη δύση. Μοιραία, στο απέναντι εύρος, από νότο μέχρι ανατολή -όπου βρίσκεται και το Αφγανιστάν- απαντώνται οι φυλές των υπανθρώπων. Το σχήμα αυτό είναι απλό και κατανοητό (μέχρι και για ένα χρυσαυγίτη), έχει πάντως κάποια μικροπροβλήματα που δημιουργούν ενδοναζιστικές έριδες. Αν είσαι χρυσαυγίτης μπορείς κάλλιστα να θεωρείς τους αφγανούς υπανθρώπους και τον εαυτό σου ημίθεο. Αν όμως είσαι γερμανός ναζί, στη ζώνη των υπανθρώπων υπάγονται και οι χρυσαυγίτες. Το καλύτερο τελικά είναι να είσαι ναζί από την Αλάσκα, να έχεις τους πάντες από νότια μέχρι ανατολικά, και νά 'σαι ο μόνος καθαρόαιμος κι όλοι οι άλλοι υπάνθρωποι του κερατά.

Η υπόθεση του αφγανού ναζί είναι ένα ακόμα χτύπημα στο στεροειδημένο κορμί των ελλήνων εθνικιστών μετά τη φάτσα και το χρώμα του αρχηγού τους, ο οποίος θυμίζει (στην καλύτερη) αφγανό φύλαρχο. Η εμφάνισή του είχε μάλιστα δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τους ρώσους ομοϊδεάτες του, με αποτέλεσμα οι έλληνες αντιναζί να βιώσουμε αισθήματα συμπάθειας για τον αρχινεοναζί που υπέστη ρατσιστική βία (έστω και λεκτική, δυστυχώς)! Με την πάροδο των ετών, πάντως, έχει γκριζάρει ομοιόμορφα και το διακριτικό κοντράστ μαλλιού και δέρματος τού προσδίδει ένα κάποιο κύρος και φινέτσα. Φόρεσε και κομψά γυαλάκια κι έτσι σήμερα θυμίζει μάλλον αφγανό διπλωμάτη.

Αίμα, τιμή, گه خام

3 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

A Nα χαθεις...!!
Πεθανα στο γελιο...!!
Αφγανος Ναζι, λοιπον...!!
Οπως λεμε..Αλβανος τραπεζιτης..!!
Αδυνατη Τουρκαλα...
Κι εγγλεζος...Στραιητ...!!
Βρε τι γινεται στον κοσμο...!!

μαχαιρης είπε...

Παρεμπιπτωτως...
Εδω στα Λιοσα εχουμε..
Τσιγγανους-Χρυσαυγιτες...!!
Που..Διαμαρτυρονται,οτι οι..Αλλοδαποι,τους πηραν την δουλεια...Με τα σκουπιδια...!!
Τα χαρτια,τα ΣΚΡΑΠ και τα γυαλια..Που ανακυκλωνουν...!!

ένας στρατολάτης είπε...

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι αδύνατες τουρκάλες είναι πολύ περισσότερες από τους αφγανούς-ναζί και τους τσιγγάνους-χρυσαυγίτες μαζί.
Κατά τα λοιπά, όπου φτωχός κι η μοίρα του..