Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Η Μέρκελ είναι κρυφοκομμούνι

(Το παρακάτω ποστ διαβάζεται με μουσική υπόκρουση τη Γωγώ Τσαμπά στα Καγκέλια)

Ο Ταξικός Αναλφαβητισμός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μανία Εθνικής Καταδίωξης με κουμπάρα την Αντικομμουνιστική Φαγούρα.
Ο γάμος έχει γίνει προ πολλού αλλά το πανηγύρι καλά κρατεί και τα τσαμπουνοντάουλα βαράνε ασταμάτητα, όλο και πιο γρήγορα. Να, μόλις βγήκε στη σκηνή άλλος κλαριντζής. Γεια σου αθάνατε Μπόμπολα με το κλαρίνο σου!

Άϊντε πως χορεύουν τα καγκέλια
και η Αγκέλα με τα γέλια
Ωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω

Η καπιταλιστική κρίση είναι "κρίση χρέους" και οι ενδοκαπιταλιστικοί ανταγωνισμοί είναι "γερμανικές εμμονές στη λιτότητα". Για λόγους ομοιοκαταληξίας η Αγκέλα φορά χιτλερικό μουστάκι και πηλίκιο.

Ωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω
Τι-καη-μόss

Α, η τσούλα! Είχε πάρε δώσε και με το στυγνό ανατολικογερμανικό καθεστώς... Περπατά ευτυχής δίπλα σε σταλινοεκπαιδευτή του καθεστώτος κατά τη διάρκεια άσκησης της πολιτοφυλακής. 


Τώρα εξηγούνται όλα!
Παραπομπή σε μάθημα πρώτον δι' ελευθεριαζόντως φαγουριζόμενους:
Φασισμός = Κομμουνισμός
Να κολληθεί πάραυτα στις φωτογραφίες της Μέρκελ το σταλινικό μουστάκι.

Καλέ! Ωραία της πάει!

Ωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω

Ήταν μια νέα χαριέσσα την οποία το στυγνό καθεστώς μετάλλαξε σε σαδίστρια, για να ταλαιπωρεί τους λαούς και να πατώνει η γερμανική συμμετοχή στη Γιουροβύζιον.

Απαραιτήτως, όποιος διαβάσει το εν λόγω άρθρο να μη χάσει και τα "κόκκινα μυστικά της Μέρκελ". Θα μάθει εκεί ότι κατείχε θέση και στη νεολαία του κόμματος και προπαγάνδιζε το μαρξισμό - λενινισμό.

Στο επόμενο επεισόδιο: Παιδικές ζωγραφιές του Σόιμπλε σε ύφος σοσιαλιστικού ρεαλισμού

2 σχόλια:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Τα πρώην κρατικοκαπιταλιστικά τομάρια είναι αυτά (τύπου Μέρκελ) που ποτέ δεν ήταν κομμουνιστές. Αντίθετα εξέφραζαν την αστική σαπίλα που κατοικοέδρευε στα μεταλλαγμένα πρώην ΚΚ.

ένας στρατολάτης είπε...

Μπορεί να είναι και "ανανήψασα" η κοπέλα.