Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μέρες Μαγιού 2012-Μικροψυχία

  • Από  μιά άκρη της Ελλάδας,σε καταφύγιο που γεναιόδωρα παραχωρήθηκε από τους ελάχιστους γεναιόδωρους ανθρώπους που γνώρισα, όπου  "το βαθύχλωρον αντασπαζόμενον το γλαυκόν" κοιτάζοντας τη ζωή  και την "επικαιρότητα" μια λέξη  κυριαρχεί  στο μυαλό μου:ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ.
  • Με πόσους ελεεινούς τρόπους θα υπερασπιστούν τα σκυλιά των ΜΜΕ τα αφεντικά τους ?
  • Ακόμη και αν κρατάμε "μικρό καλάθι" η πέτρα έπεσε και ο βούρκος ταράχθηκε.
  • Η Αλέκα ζήτησε απο το λαό να διορθώσει την ψήφο του.Πάλι του κεφαλιού του θα κάνει ?
  • Αυτό που τους διαφεύγει στην υστερία τους είναι ό,τι ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος τώρα, γιατί οι θριαμβευτές έχουν καλύτερες ατάκες και πιο μεγάλο φανατισμό από το πασόκ και τη νδ, και τεράστιο λαικισμό και προβοκάτσια έναντι του ταξικού κινήματος!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ.ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.22 ?

Ανώνυμος είπε...

Τι θλιβερό θεαμα στη TV να επιτίθονται όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με τα σκυλιά και το ΚΚΕ.Θα έλεγα το "και συ Βρούτε" αν δεν ήξερα ιστορία και ότι ο ρόλος του ΚΚΕ είναι να χτυπάει και να διαλύει οποιοδήποτε "λαικό και αριστερό κίνημα" και μετά απο χρόνια ως "μωρή παρθένα" να αυτομαστιγώνεται υποκριτικά για το "λάθος"
Ζ1977

Ανώνυμος είπε...

η αλεκα αρχισε τα γυμνάσια στο μαντρί.τη δευτέρα στο πεδιο άρεως.θα διορθώσει ο λαός τη ψήφο του και θα τριβει να μάτια της
caps

Ανώνυμος είπε...

στη μάχη ενος λαού,"το όπλο παρά πόδα" μόνο ΠΡΟΔΟΣΙΑ μπορεί να θεωρηθεί και τιποτα άλλο ότι και να λέει το ΚΚΕ.Γνωρίζει ότι το ίδιο δεν κινδυνευει,έχει επιβιώσει και σε ποιο δύσκολες εποχές.Γιατί λοιπόν τόση ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ? Κοιτάς το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και μένεις ενεός.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.Οι κνίτες λυσσάνε εναντίον του.Θα εισπράξουν απο τον απελπιζμένο λαό αυτό που τους αξίζει.
ΑΧ-ΒΑΧ

Ανώνυμος είπε...

είναι τοσο μεγάλο το μένος του ΚΚΕ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που φίλος δεν μου μιλάει πιά επειδή ψηφισα και δηλώνω πως θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ ενώ παλιότερα είχα ψηφίσει ΚΚΕ.
Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ !!!Και κάποιοι άλλοι που προεκλογικά εβριζαν το ΣΥΡΙΖΑ και τον ΤΣΙΠΡΑ και τώρα στο ασφαλές τίποτα του ΚΚΕ κάνουν τους ουδέτερους και τους συγκρατημένα χαρούμενους"ναι μεν αλλά..."Ω της υποκρισίας και της δειλίας!!!
Φανταστείτε τι έχει να γίνει ΜΕΤΑ.
F-16

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ?
Η ΛΕΞΗ "ΚΙΝΗΜΑ" ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ

ένας στρατολάτης είπε...

Όταν το πλήθος των ανωνύμων που μιλά για "μένος του ΚΚΕ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ" αναμασά την ίδια ώρα "γυμνάσια", "μαντριά", "προδοσίες", "εκδικήσεις του λαού" και λοιπά δείγματα καθαρής προκατάληψης, μάλλον δοκιμάζει τα όρια ανοχής των μωρών παρθένων.