Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Η Απεργία στη Χαλυβουργία Ελλάδος μας αφορά όλους μας.


Σήμερα πήγα στην Εθνική με σκοπό να ενισχύσω αυτούς τους γενναίους εργαζομένους.Ο Λογαριασμός είχε όνομα φυσικού προσώπου και όχι πχ σωματείου.Κόλλησα,πήρα τηλέφωνο το Στρατολάτη,αν μπορεί να διασταυρώσει και να επαληθεύσει το λογαριασμό.Όσο περίμενα δίπλα στο γκισέ ήρθαν άλλοι δύο για τον ίδιο σκοπό,και έφυγαν χωρίς να καταθέσουν,διότι ο λογαρισμός ήταν φυσικού προσώπου.Προσπάθησα να επιβεβαιώσω το λογαριασμό από διάφορες πηγές και στάθηκε αδύνατο.Έτσι αποφάσισα να πάω εκεί. Καλύτερα.

Δίνω λοιπόν πληροφορίες και εντυπώσεις.

  • Πράγματι αυτός είναι ο λογαριασμός (εθνική 200/623301-52)και έγινε για λόγους παράκαμψης τραπεζικής γραφειοκρατίας .
  • τηλέφωνο επικοινωνίας Πύλης 210-5570829 και τηλ-φαξ 210-5578360
  • Οι άνθρωποι εκεί χαίρονται πολύ με την επίσκεψη συμπαράστασης.Το χρειάζονται. Μου είπε ο πρόεδρος Λιάκος Δημ.:"...'Εχω βουρκώσει πολλές φορές αυτές τις μέρες απο την αγάπη και τη συμπαράσταση του κόσμου..."και μου πρόσφεραν τσίπουρο αναγγέλοντας την υποστήριξη και τις ευχαριστίες.
  • Μου είπαν για τα κωλοκάναλα που έχουν εξαφανίσει οποιαδήποτε αναφορά. Ένας εργαζόμενος μου λέει :"Η κόρη μου έστειλε mail στον Παπαδάκη γι΄αυτό και της απάντησε ότι η απεργία έχει λήξει!!! "
  • Για όσους δεν ξέρουν που ακριβώς είναι:Από Αθήνα μετά το Δαφνί στο δεξιό ρεύμα του δρόμου μετά την παραλία του Ασπροπύργου.
  • Χρειάζονται την παρουσία μας εκεί.Το είδα ,το ένιωσα, πόσο κουράγιο τους δίνει.Πηγαίνετε έστω και σαν εκδρομή.

7 σχόλια:

Οικοδόμος είπε...

Καλησπέρα.
Αυτά είναι τα πλήρη τα στοιχεία:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 200/623301-52
IBAN: GR 40 0110 2000 0000 2006 2330 152
BIC or Swift Code : ETHNGRAA ( Bank Identifier Code )
Κάτοχος : Λιάκος Δημήτρης ( μέλος Δ.Σ. Σωματείου

Μια διόρθωση μόνο, που δε μειώνει την αξία και τη χρησιμότητα όσων γράφεις: πρόεδρος του σωματείου είναι ο Σιφωνιός, ο Λιάκος είναι μέλος του Δ.Σ. και στο όνομά του έχει ανοιχτεί ο λογαριασμός ενίσχυσης της απεργίας. Κατά τα άλλα η στήριξη όλο και περισσοτέρων είναι αναγκαία, βοηθάει στη νίκη αυτού του αγώνα.

Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση μου είναι να αναρτηθούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων Ριζοσπάστης, Αυγή, Πρίν κ.τ.λ. οι αριθμοί λογαριασμού των Χαλυβουργών για ενίσχυση του αγώνα ΑΜΕΣΑ.
Επίσης στις ιστοσελίδες των παραπάνω και επειγόντως του Π.Α.ΜΕ.
Πάρτε τηλέφωνα, κομματικοί και μή, να ξυπνήσουν όλοι επιτέλους

Στο χωριό που ζώ μέχρι 2 οπαδοί του ΛΑΟΣ δώσανε από ένα τενεκέ λάδι (περίπου κόστος 70 ευρώ έκαστος)

Taliban

Ανώνυμος είπε...

πολύ ελπιδοφόρες οι αναφορές και ιδιαίτερα του taliban

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω σήμερα σε ρεπορτάζ στην Ελευθεροτυπία ότι:Συμπαράσταση υπάρχει από το σωματείο της Μερσεντές στη Γερμανία μέχρι αυτό του μετρό της Στοκχόλμης και συνδικάτων στην Ινδία και τις Φιλιππίνες.Συμπαράσταση όμως ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ απο το σωματείο εργαζομένων της γειτονικής ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ,ΟΥΤΕ από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Μετάλλου η οποία δεν 'εχει εκδώσει ούτε ψηφισμα συμπαράστασης.Τι να υποθέσουμε?

Οικοδόμος είπε...

Δεν χρειάζονται υποθέσεις φίλε "ανώνυμε". Κάποιοι έχουν σκύψει το κεφάλι, ξεπουλήθηκαν οι ίδιοι, πρόδωσαν την τάξη τους. Σε όλο τον κόσμο έγινε γνωστή η απεργία. Μόνο εδώ τα χουντοκάναλα, πνίγουν την είδηση! Γι' αυτό πρέπει πιο δυνατά κι αποφασιστικά να σταθούμε στο πλευρό των απεργών. Σήμερα είναι αυτοί, αύριο ίσως εμείς. Καλή δύναμη!

ένας στρατολάτης είπε...

Κατάφερα χτες βράδυ κατά τις εννιά να περάσω από τη χαλυβουργία. Είχε πολύ κόσμο, πράγμα που δεν περίμενα για Κυριακή βράδυ. Οι απεργοί δείχνουν να έχουν ακμαίο ηθικό παρά το ότι έχουν σχεδόν συμπληρώσει μήνα στις επάλξεις. Ένας εκ των απεργών μου είπε πως στην τελευταία τους Γ.Σ. μόνο μια ψήφος υπήρξε κατά της συνέχισης της απεργίας. "Έχει πέσει πείνα" είπε ο άνθρωπος βέβαια. Είναι γεγονός πως καλή είναι η ενίσχυση με τρόφιμα αλλά τα νοίκια, οι λογαριασμοί, τα δάνεια, τα χαρτζηλίκια των παιδιών πληρώνονται με ρευστό κι όχι με μακαρόνια.
Δεν μπορούμε νά'χουμε απ' τους ανθρώπους την απαίτηση να σηκώνουν τέτοιο βάρος, ευθυτενείς και αλύγιστοι όπως είναι μέχρι τώρα, εσαεί. Δεν έχουν βέβαια άλλη εναλλακτική, η απεργία τους δεν είναι συμβολική. Είναι αγώνας επιβίωσης.

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Κρατάνε παλικαρίσσια!
Η αλληλεγγύη μας με κάθε μέσο και τρόπο, ατσαλώνει τις αντοχές αυτών των πρωτοπόρων αγωνιστών του λαϊκού κινήματος.
Μακάρι να μπουν επικεφαλής της πορέιας στην απεργία της 1ης Δεκέμβρη.