Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Κι άλλη πορδοσία

Μία ακόμα προδοσία, στη σειρά των ατελείωτων σχετικών προδοσιών, αποκαλύφθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.


Ο φακός συνέλαβε τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη να συζητά με τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ, με απροκάλυπτα συνωμοτικό ύφος. Διαβάζοντας τα χείλη στη φωτογραφία, διαπιστώσαμε ότι η συζήτηση έχει να κάνει με τη διευθέτηση των λεπτομερειών μίας νέας συνωμοσίας που καταστρώνεται με την αγαστή συνεργασία ΝΔ και Περισσού, με απώτερους στόχους την ανατροπή της Αριστερής Διακυβέρνησης της χώρας και την επαναφορά των αντιλαϊκών συγκυβερνήσεων, της Τρόικας και των Μνημονίων.
Αποκαλύπτεται πλέον ξεκάθαρα για ποιο λόγο φύλαγε το ΠΑΜΕ τη Βουλή, για ποιο λόγο έκανε χωριστές πορείες με το ΣΥΡΙΖΑ και για ποιο λόγο σνόμπαρε το πρόσφατο δημοψήφισμα.
Η προδοσία δεν θα περάσει! Η ριζοσπαστική κυβέρνηση θα συντρίψει τους προδότες, το Σόιμπλε και τη λιτότητα.


Το τι αηδίες έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια, τι έχουμε διαβάσει, πόσες θεωρίες συνωμοσίες βγαλμένες απ' τα καλύτερα μυαλά της "αριστερής ομάδας αληθείας" (που τύφλα νά 'χει ο Μουρούτης), κι ακόμα δεν μπλέχτηκαν σε γαρδούμπες τα έντερά μας. Τώρα που ο ήλιος λάμπει μεσούρανα κι ο ρόλος της πρώτη-φορά-αριστερά πλέει στο φως, είναι μια ωραία στιγμή για να ξεκινήσω την επόμενη φουρνιά ερωτημάτων: Γιατί ρε δεν τα βρίσκει το ΚΚΕ με το Λαφαζάνη; (Κάποια προδοσία μου μυρίζει πάλι).

2 σχόλια:

faros είπε...

Καλά, δίνε εσύ ... ιδέες και μετά ...

ένας στρατολάτης είπε...

Δε χρειάζονται ιδέες, έχει τα πιο ευφάνταστα μυαλά η "ομάδα αληθείας".