Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Το κόκκινο σουτιέν της παπαδιάς

Τα εγκλήματα πάθους ανέκαθεν μαγνήτιζαν το ενδιαφέρον. Σχεδόν όσο τα σκάνδαλα σεξουαλικής φύσης. Εν αρχή βέβαια οι σχετικές πληροφορίες έρρεαν (σταγονηδόν) μόνο απ' τις εφημερίδες. Η επίφαση ηθικής δεν επέτρεπε σκάνδαλα παρά μονάχα στο ημίφως. Στην πορεία τους βέβαια, απ' την ανάγνωση του φύλλου μέχρι τα πηγαδάκια στις ασβεστωμένες αυλές, γινόταν η σπίθα πυρκαγιά και πέλαγος η στάλα. Οι καιροί άλλαξαν και η πληροφόρηση -ως γνωστόν- είναι πια ελεύθερη και ακηδεμόνευτη, οπότε μαθαίνουμε τα πάντα μεμιάς, με όλες τους τις γαρνιτούρες. Η ασβεστωμένη αυλή στρώθηκε με εμπριμέ πλακάκι και διατίθεται έντυπη και ψηφιακή. Τα σκάνδαλα αποτελούν μέρος της ιλλουστρασιόν πραμμάτειας, δίπλα σε λιοκαμμένα κωλαράκια και εκ βαθέων συνεντεύξεις.
Βρε μπας και προόδευσε η κοινωνία μας; Μπας κι αποτινάξαμε την ψευτοηθική και την υποκρισία;
Έτσι φαίνεται με την πρώτη ματιά, ισχύει όμως το ακριβώς αντίθετο.

Πριν από καμιά βδομάδα η κοινή γνώμη ασχολήθηκε με κυλοτάκια τους παιδεραστάς. Ήταν τότε που αποκαλύφθηκε η υπόθεση του καθηγητή που βιντεοσκοπούσε τα εσώρουχα των μαθητριών του. (Έκανε κι άλλα, περιέργως όμως τα κυλοτάκια ήταν που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον). Κάποια τσαχπίνικα μέσα γεμάτα ζήλο και ταχύτητα έγραψαν για "καθηγητή που βιντεοσκοπούσε ερωτικές περιπτύξεις ανήλικων μαθητριών που μιλούσαν ελληνικά". Μα τον όσιο Ποτάπιο, δεν τό'γραφαν για να καυλώσουν και ν'αυγατίσουν το αναγνωστικό κοινό τους, από απέχθεια για το αποτρόπαιο έγκλημα τό'καναν. Απόδειξη της απέχθειάς τους η διατύπωση ενός άλλου μέσου: "Ο διεστραμμένος καθηγητής ικανοποιούσε το αρρωστημένο πάθος του για ηδονή"!!! Καθηγητής μπορεί να μην είμαι, ομολογώ όμως πως η φράση αυτή με συντάραξε. Κι αυτό διότι μέχρι τότε το αρρωστημένο μου πάθος για μάτι με ανάγκαζε να στρέφω το λιγωμένο μου βλέμμα σε κάθε περαστικό καλοσχηματισμένο ποπό. Ένιωσα όμως πως όφειλα πρώτα να διασφαλίζω ότι το θύμα των οπτικών μου θωπειών πρέπει να έχει κλείσει τα 18.

Σήμερα η κοινή γνώμη ασχολείται με το κόκκινο σουτιέν της διαβολοπαπαδιάς. Και πως να μην ασχολείται; Δεν ντρέπεται να είναι παπαδιά και να φορά κόκκινα εσώρουχα; Πως τολμά να είναι φόνισσα και να φορά κόκκινα εσώρουχα; (Μεταξύ μας, αν ηταν γκομενάρα οι αντιδράσεις θα ήταν σαφώς μικρότερες αλλά μη φύγει παραέξω και φανούν διαφορετικά μέτρα και σταθμά ανάλογα με το λουκ).

Η κοινωνία μας είναι εντυπωσιακά καθυστερημένη. Κάτω από τις διαδοχικές (αλλά ειρηνεμένες) επιφανειακές στρώσεις ψευτοαπελευθέρωσης και ψευτοηθικής βράζει η υποκρισία κι η καθυστέρηση. Γενιές και γενιές καταπιεσμένων σεξουαλικά προγόνων, βουτηγμένων στον πουριτανισμό και τις ενοχές (που νά'χαμε και τον καθολικισμό, βίρτζιν Μαίρη μου) έχουν αφήσει την κληρονομιά τους. Κι όταν αυτή συγκρούστηκε με την υποτιθέμενη σεξουαλική απελευθέρωση, αντί να σαρωθεί δημιούργησε ένα περίεργο υβρίδιο: Μπορούμε πια ελεύθερα να καταναλώνουμε σεξ: στην εφημερίδα, στα περιοδικά, στην τηλεόραση, στις διαφημίσεις, στο ίντερνετ, στην πιτσαρία, παντού. Απαγορεύεται όμως να δείξουμε ότι είναι πρώτη μας προτεραιότητα. Δεν τό'βαλε το κωλαράκι στο εξώφυλλο για να πουλήσει η εφημερίδα, κι εγώ που την πήρα ήθελα απλώς να δω τις τιμές των μετοχών.

Λίγο πριν δε που έψαχνα για τη φωτογραφία με το κόκκινο σουτιέν της διαολοπαπαδιάς το έκανα για να δω πόσο ξετσίπωτη και πόρνη είναι. Φτου της! Και τον τίτλο δεν τον έβαλα για να τραβήξω επισκέπτες αλλά γιατί μισώ την υποκρισία. Φτου της και πάλι!

19 σχόλια:

Provato είπε...

καμία φωτό του εραστή φονιά, ημίγυμνη δεν υπάρχει; τισκ τισκ τισκ και νόμιζα ότι αυτό είναι μπλόγκ ενημέρωσης του γκόζμου

ένας στρατολάτης είπε...

Σόρρυ Πρόβατε, αν είχα δεν θα χρειαζόταν να κάνω όλες αυτές τις άσεμνες περιγραφές.

Μαρία Νικολάου είπε...

Κοιτά να δεις... και γω από το τίτλο μπήκα, όχι ότι δεν σε διαβάζω πάντα (μην κοιτάς που δεν σχολιάζω).
Και για την παπαδιά εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα. Δεν ενημερώθηκα και ούτε θέλω.
Πάντως σωστά λέγεις, αν και πλέον νομίζω ότι ο κόσμος δεν τσιμπάει. Τα χόρτασε, τα βαρέθηκε και τους πήρε χαμπάρι. Κουραστήκαμε με τα κουτσομπολιά πλέον.
Καλό φθινόπωρο είπαμε;

stavros είπε...

Άκου πράμματα, να φορά κόκκινα σουτιέν μια παπαδιά;;; Οι παπαδιές ως γνωστόν πρέπει να φοράνε ΜΑΥΡΑ: http://www.youtube.com/watch?v=KkzPgSG3poo

Elva είπε...

Θελεις να πεις οτι η κοινή γνώμη δεν δινει δεκαρα για το οτι η ...Χ.Α (συμφωνα με στατιστικες) ειναι τωρα στη 3 θεση αλλα ενδιαφερεται περισσοτερο για το..κόκκινο σουτιέν της παπαδιάς; !! :))
Τσ τσ τσ! Κι εγω που πιστευα οτι απο τοτε που γιναμε μελη της...ΕΕ ξεπερασαμε κατι παλιους ορους οπως ''λιγουρης'' και ''ξελιγωμενη''!

Διαβαζοντας, ομως, κατι τετοια αρθρα, http://bit.ly/SnrWwC ας μην απορουμε για τα χάλια μας!

ένας στρατολάτης είπε...

Καλό φθινόπωρο Μαρία. Δεν τσιμπάει λες ο κόσμος; Και πως βγάζουν το παντεσπάνι τους τόσα σάιτ "κοινωνικής ενημέρωσης"; Μόνο στο "Eιδήσεις google" το οποίο χρησιμοποιώ και το yahoo βλέπεις να φυτρώνει κάθε είδους "ΣΟΚ!", "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!", "OMG!" και γαμώ το σπίτι τους όλο, μετά και άνευ συγχωρήσεως.


Μπα, Σταύρο, διαφωνώ. Εξάλλου μιλά και το τραγούδι για το "κοκκινάδι", λίγο διασταλτικά έστω:
http://www.youtube.com/watch?v=0dRMonE7Gqk

ένας στρατολάτης είπε...

Βασικά Έλβα, αυτό ακριβώς θέλω να πω! Κι είναι αλήθεια πως δεν θα μπορούσα να βρώ πιο ταιριαστό παράδειγμα σε σχέση μ'αυτά που σχολιάζω στο ποστ από αυτό του "άρθρου" της ιεφημερίδας.
Πως να μην μας πετάξουν απ' την ΕΕ μετά;!

Δραση στο Ωραιοκαστρο είπε...

“ πηδιέται η παπαδιά την πληρώνει το χωριό” Παπαδιά με γκόμενο και δολοφόνος , μπορεί να το καταπιεί η κοινωνία μας. Αλλά πρόστυχη με κόκκινες τιράντες “αν έβλεπαν και βρακί τι θα γίνονταν “ Αυτό όμως δεν το ανέχεται! Ας έβαζε μαύρες .
Μπορείς ελεύθερα να σκοτώσεις όποιον νομίζεις για εχθρό σου αρκεί να κάνης τον σταυρό σου.

μαχαιρης είπε...

Νομιζω οτι εχεις πιασει το βαθυτερο νοημα...!!

ένας στρατολάτης είπε...

Ανορθόγραφε η τελευταία σου φράση τα λέει όλα! Μπορώ λοιπόν κι εγώ νόμιμα να παίρνω μάτι ποπούς από δεκαεξάχρονες αφού μετά χρησιμοποιώ χριστιανικές ρήσεις όπως "μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου" ή "άλαλα τα χείλη των ασεβών"!


Αφού Μαχαίρη μιλά η εμπειρία τι να πω εγώ;

Ανώνυμος είπε...

προβοκατόρισα του ΣΥΡΙΖΑ,γιαυτό κόκκινο σουτιέν

akrat είπε...

γμτ...

και νόμιζα ότι θα μπανίζαμε κάτι τις...


εκείνο που με φρίκαρε ήταν οι σκηνές στα δικαστήρια...


ΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ????


δουλιά δεν είχαν???

ΑΙΜΑ ΟΣΜΙΣΤΗΚΑΝ...

Μαζεστίξ είπε...

Ευτυχώς δεν το παρακολούθησα το θέμα.
Την φόνισσα την ανέφεραν με το όνομά της ή με ηλικία;
"π.χ. η 55χρονη";

Ανώνυμος είπε...

Το "μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου" ή "άλαλα τα χείλη των ασεβών" δεν ταιριάζουν ακριβώς στους ποπούς των 16χρονων! Παρόλα αυτά, πολύ επιτυχημένη η επιλογή του τίτλου και γενικά, νομίζω πως το έχεις το θεματάκι με τις ερωτικές ιστορίες..βρε μπας και να ξεκινούσες και κανένα άλλο μπλογκ?
ΥΓ.: Ο Όσιος λέγεται Πατάπιος :p

Σ.

ένας στρατολάτης είπε...

Ακρατ, στο επόμενο ποστ θα βάλω και λίγο μπούτι!
Τι νά'κανε ο κόσμος; Θέαμα έψαχνε, μπούτι, αίμα, γουατέβερ.


Μαζεστίξ, έχασες υπόθεση. "Διαολοπαπαδιά" και τέτοια τη λέγαν. Αλλά έχεις ένα δίκιο. Γιατί ας πούμε να μη χρησιμοποιείται ο προσδιορισμός "ο εκατονεξηνταπεντάποντος διαρρήκτης" ή "η ογδοντατετράκιλη πρωταγωνίστρια"; Ηλικιακός ρατσισμός!


Και ποιος λέει Σ. πως δεν έχω ήδη ξεκινήσει και άλλο μπλογκ, γεμάτο πάθος και ηδονή;

Ανώνυμος είπε...

θα μας πεις το άλλο σου μπλογκ που έχει πάθος και ηδονή?

Μαζεστίξ είπε...

Πού είστε ρε παιδιά τόσες μέρες;;;

ένας στρατολάτης είπε...

Πηγμένος ο χρόνος Μαζεστίξ και ρευστή η διάθεση.

Μαζεστίξ είπε...

Κάνε κάνα διάλειμμα!
Η πολλή δουλειά τρώει τον εργάτη!