Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πτήση με ανταπόκριση

Η ανεκτικότητα, η παθητικότητα και η συγχώρεση είναι θαυμάσιες αρετές αν θες να κλείσεις εισιτήριο για τον επουράνιο Παράδεισο, η πτήση όμως έχει πρώτα ανταπόκριση στην επίγεια Κόλαση.

Βρε μπας και δεν είμαι στο πνεύμα των Χριστουγέννων;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω κάτι «περίεργο»; Είσαι εντελώς μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, όπως το εννοούν κάποιοι -–ελάχιστοι και δια βίου μαχόμενοι και διωκόμενοι— ριζοσπάστες ορθόδοξοι λεβεντοπαπάδες και παλαιότερα κάποιοι Λατινοαμερικανοί ιερείς, από αυτούς που ο διαβόητος Πάπας Βοϊτίλας φρόντισε να «ρευστοποιήσει» (κατά το “liquidate”!!!!!!!). Να ΄σαι καλά!

MiRo

blackbedlam είπε...

Έλα Στρατολάτη ξέρεις, αφού περνάς που περνάς από την επίγεια κόλαση, τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε τον ουράνιο παράδεισο.(δεν είναι θέμα ανταπόκρισης είναι η αφετηρία εδώ και επειδή έχουν απεργία οι εργαζόμενοι, θα μείνεις και για πολύ).Οπότε φίλε μου, αν θες να ακολουθήσεις τας γραφάς και να εξασφαλίσεις τον παράδεισο, τότε καλά θα κάνεις να γυρίσεις και απ΄την άλλη το πρόσωπο για να δείξεις την κατανόησή σου και να δικαιώσεις και την "κυρία" που μιλάει για την συναίνεση που ο ΓΑΠ έχει εξασφαλίσει από τους υπηκόους του.
Βλέπεις όλα συνηγορούν θρησκεία, πολιτική, κοινωνική ανοχή και απάθεια,.... δεν τον γλυτώνουμε τον παράδεισο.

ένας στρατολάτης είπε...

Miro, για την ώρα μας έχουν χωμένους στο γύψο, λες σε επόμενο στάδιο να μας ρευστοποιήσουν!;

Ναι BB, ίσως θα έπρεπε να προσθέσω τη λέξη "ισόβια" (ανταπόκριση)!

Ανώνυμος είπε...

@Black Bedlam

Δηλαδή πάει στράφι και η ελεύθερη βούληση :)

@ στρατολάτης

Ο Camilo Torres, π.χ., άφησε τη διδασκαλία στο πανεπιστήμιο, αναγκάστηκε να κρυφτεί, κατέφυγε στην Κολομβία, όπου ενσωματώθηκε στους αντάρτες και σκοτώθηκε στην παρθενική του μάχη.

Κάτι ελάχιστους τέτοιους παπάδες εδώ τους λοιδορούν συστηματικά, τους κόβουν την πρόσβαση στο διαδίκτυο, τους έχουν καταδικάσει σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΔΥΝΗΡΗ ισόβια ανταπόκριση…

Τελικά, όπως και να το δεις, Η Ζωή μας Μετά Θάνατον Εξασφαλισμένη.

Ανώνυμος είπε...

MiRo

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=GPx-L1nYjSU&feature=player_embedded
Αυτό είναι στο πνεύμα?