Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Greek hospitality

"Εντυπωσιακή υποδοχή επιφυλάσσουν σήμερα οι Ροδίτες στους 5.335 επιβάτες 7 κρουαζιερόπλοιων που προσεγγίζουν το λιμάνι της Ρόδου. Ανάμεσά τους είναι και το κρουαζιερόπλοιο Zenith.
Το επιμελητήριο της Ρόδου, επαγγελματοβιοτέχνες, μαθητές και σπουδαστές από τις 7 το πρωΐ που έδεσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο και μέχρι τις 10 π.μ. θα υποδέχονται τους επιβάτες προσφέροντάς τους από ένα λουλούδι και ένα συμβολικό δώρο (τοπικά προϊόντα του νησιού π.χ. ούζο, γλυκίσματα κλπ).
Οι επιχειρηματίες της Ρόδου είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο τον τουρισμό κρουαζιέρας και η σημερινή υποδοχή που ετοιμάζουν στα κρουαζιερόπλοια είναι η απάντησή τους, στις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ."
Από άρθρο στο www.capital.gr, το μπολντάρισμα δικό μου.

Τι θα πει άραγε το "με κάθε τρόπο"; Να το εκλάβω ως απειλή ή ως υπόσχεση; Απειλή για δράση αγανακτισμένων πολιτών κατά όποιου τολμήσει να εμποδίσει τον κατάπλου (σχετική πρόθεση το ΠΑΜΕ πάντως δεν είχε) ή υπόσχεση προς τους τουρίστες ότι αν μείνουν στη Ρόδο θα περάσουν καλά;
Πολύ καλή πάντως άσκηση για τους μαθητές και σπουδαστές, χρήσιμο για το μέλλον τους μάθημα οσφυοκαμψίας. Το περίφημο greek hospitality σε όλη του τη μιζέρια. Αυτό είναι το μέλλον για το οποίο μας ετοιμάζουν, κι όχι μόνο μας ετοιμάζουν αλλά επιπλέον μας κάνουν να το υπερασπιζόμαστε. Σε λίγο θα υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στο να γίνουμε ο προορισμός σεξοτουρισμού της περιοχής. Εξάλλου η σεξιστική στάση μας απέναντι στις γυναίκες από την ανατολική Ευρώπη εγγυάται το επαγγελματικό μέλλον των παιδιών μας...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι τσανακογλυφτες και οι ραγιαδες θα πηδηχτουνε για να μπει κανα ευρω στη τσεπη τους
Ετσι ηταν και θα ειναι