Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Συσκοτίστηκα από σήμερα



Η "Ώρα της Γης" καλεί σε συσκότιση το Σάββατο 29 Μαρτίου από τις 8 ως τις 9 το βράδυ. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην παγκόσμια προσπάθεια σωτηρίας της γης από τις προφητείες του Νοστράδαμου και του Τσακ Νόρις.

Επειδή είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος σε περιβαλλοντικά θέματα προτίθεμαι άμεσα, και μέχρι το Σάββατο, να κλείσω τα 6 εργοστάσια λιθάνθρακα και λιπασμάτων, τα 4 ορυχεία μου, τις 18 πετρελαιοπηγές μου και τις 2 νεοαποκτηθείσες αυτοκινητοβιομηχανίες μου ώστε να αντισταθμίσω τουλάχιστον την μόλυνση που προκαλεί ο καπνός των πούρων Cohiba Behike που προτιμώ τελευταία.

Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι το φωτεινό μου παράδειγα.

4 σχόλια:

doctor είπε...

Το θέμα δεν είναι να ευαισθητοποιηθούμε για μία ώρα, αλλά για μια ζωή...

Καλησπέρα

ένας στρατολάτης είπε...

Όσο κι αν είμαστε ευαίσθητοι σαν άτομα αν δεν υπάρχει πολιτική βούληση και στήριξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δεν νομίζω ότι γίνεται τίποτα. Φοβάμαι για τα χειρότερα, όχι σε περιβαλλοντικό αλλά σε γεωστρατηγικό επίπεδο.

doctor είπε...

Ξέρεις τι δεν μου αρέσει;
Αυτή η καταστροφολογία και η με θεολογικούς-εσχατολογικούς-μεταφυσικούς όρους θεώρηση του μέλλοντος από το οικολογικό κίνημα που περισσότερο θυμίζει κάποιους τύπους με γένια μέχρι τα γόνατα ντυμένους στα κουρέλια με την Καινή Διαθήκη στο χέρι να ωρύονται για το τέλος του κόσμου και να φωνάζουν "μετανοείτε".

Φτάσαμε σε σημείο να απολογούμαστε γιατί υπάρχουμε και ξοδεύουμε ενέργεια, και γιατί πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

doctor

ένας στρατολάτης είπε...

Εμένα περισσότερο με ενοχλεί ο αποπροσανατολισμός και η εύκολη διασπορά της ευθύνης.