Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Διεθνείς συνωμοσίες εις βάρος μας

Ξεσαλωμένοι από το Σκοπιομακεδονικό ζήτημα και την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου, οι πολυάριθμοι εχθροί της πατρίδας οργανώνουν τα καταχθόνια σχέδιά τους με λεία την ελληνική επικράτεια. Ευτυχώς για τον τόπο, οι ερευνητές του "στρατολάτη" αγρυπνούν και αποκαλύπτουν στο λαό τις ύπουλες προθέσεις τους.

Μέσα στον εσμό αυτών που μας καταδιώκουν και θέλουν το κακό μας προστέθηκαν εσχάτως και οι ρουμάνοι που μαζί με τους προαιώνιους εχθρούς μας, τους βούλγαρους, έβαλαν στο μάτι τα ιερά χώματα της πατρίδας μας. Το άθλιο σχέδιό τους προβλέπει το μοίρασμα της χώρας μας ως εξής. Το ανατολικό τμήμα θα περιέρθει στη Μεγάλη Ρουμανία (μαζί και η Τουρκία) και το δυτικό στη Μεγάλη Βουλγαρία. Την ίδια τη χώρα τους, που είναι χάλια και τριγυρνά και το φάντασμα του Τσαουσέσκου και τους κάνει "μπου", οι ρουμάνοι δεν την θέλουν και όπως φαίνεται και στον αλυτρωτικό χάρτη τους σκοπεύουν να την παρατήσουν άδεια.

Εξάλλου ακόμα ένα προκλητικό σχέδιο, το βάθος του οποίου μέχρι στιγμής μόνο ο "στρατολάτης" έχει εντοπίσει και καταγγείλει είναι στα σκαριά σε συνεργασία των προαιώνιων εχθρών μας, των Βέλγων και των Ντουμπαϊανών. Ο ορκισμένος ανθέλληνας και πράκτορας των σκοπιανομασόνων, βαρώνος Jean van Gysel de Meise θα ξεκινήσει τον προσεχή Δεκέμβριο τη δημιουργία της «Ελλάδας», ενός συμπλέγματος τεχνητών νησιών με σχήμα φοινικιάς στις ακτές του εμιράτου του Ντουμπάι. Το νησί, που θα λάβει την ονομασία της χώρας μας θα έχει -τάχα μου- τον χαρακτήρα ενός πολυτελούς παραθεριστικού θερέτρου. Θα περιλαμβάνει 65 κατοικίες αξίας 170 εκατ. δολαρίων, ενώ οι πωλήσεις τους αναμένεται να αποφέρουν περί τα 200 εκατ. δολάρια. Οι άθλιοι επιβουλευτές της πατρίδας μας θα χρησιμοποιήσουν τα έσοδα αυτά για να προλειάνουν το δρόμο για την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας των τεχνητών νήσων με κάποια σύνθετη ονομασία, όπως "Νέα Ελλάδα" ή ακόμα και σκέτο Ελλάδα εκμεταλλευόμενοι τη δική μας σύνθετη ονομασία Greece-Hellas.
Συνέλληνες γρηγορείτε!

11 σχόλια:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Στην ορεινή Αιθιοπία υπάρχει ,μια φυλή που προνοεί και χρίζει την ξύλινη καλύβα της ψηλή σαν ράχη ελέφαντα. Με την πάροδο του χρόνου οι τερμίττες κατεβάζουν ομότιμα το υψος της κατοικήσιμης καλύβας και την καθιστούν αποθηκούλα για πρόχειρα αγαθά της οικογένειας. Διάλεξε ρόλο για να παίξεις παλληκαράκι μου στην ιστορία που σου περιέγραψα.

ένας στρατολάτης είπε...

Για να δούμε..., αφού οι πρόγονοι είναι η αιθιοπική φυλή και η ξύλινη καλύβα οι κατά καιρούς "ελληνικές" αυτοκρατορίες, μάλλον τερμίτες θα είναι οι άθλιοι εχθροί της πατρίδας. Άρα μάλλον σε μένα περισσεύει ο ρόλος του μανολιόφυτου ενσέτε ή του παστού μπακαλιάρου. Μπορεί να είμαι πρόχειρο αλλά είμαι αγαθό!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Εκεί στην Εσπερία στους πολιτισμένους εκείθεν του ατλαντικού ξέρω κάτι καλόπαιδα που πουλάν αεροπλανάκια κιαυτά αγαθά για να κλαψουν μανούλες είναι σαν τα παιδιά που αγοράζουν στη Ρουμανία, που ξεζουμίζουν στη Βουλγαρία και μεταφέρουν μέσω Σκοπιων κοντέινερ λαθραίων, γυναικών ,ναρκωτικών και πατατες ...Κύπρου. Είμαι ήδη πεπεισμένος ότι η μάνα σου και η μάνα μου δεν θάθελαν ποτέ να κλαίνε άλλες μανούλες στα Βαλκάνια,και θέλω να πώ ότι κρίσιμα ζητήματα που προαλοίφονται όπως η διάλυση των Σκοπίων είναι υπεράνω των "ανοήτων μας παραβολών".Τα αδασμολόγητα εκ Σκοπίων τα έχουμε πληρώσει ήδη ακριβά πολύ ακριβά σε ντόπια και ξένα αφεντικά σαν οργανωμένο κράτος και λαός τα τελευταία 15 χρόνια, πίσω από την επίφαση που λέγεται "ψευτοΜακεδονία" όπως τόλεγε ο Οδυσσέας Ελύτης.

ένας στρατολάτης είπε...

Αγαπητέ Διόνυσε, δυσκολεύομαι να καταλάβω ποια είναι η θέση σου για τους ακατονόμαστους βόρειους γείτονες. Απεύχεσαι τη διάλυση του κράτους τους και τη θύελλα που μπορεί αυτό να προκαλέσει ή νοιάζεσαι μόνο για το ληξιαρχικό ψευδές τους; Ούτε η μανούλα μου ούτε εγώ θέλουμε να κλαίνε μανούλες πουθενά και πάνω απ' αυτό δε βάζουμε καμιά εθνοκαψούρα.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Εμείς αγαπητέ καλά και άγια σκεφτόμαστε σύνθετη ονομασία οχι και διπλή ξεφτιλίζεται το γκουβέρνο, εγώ έγραψα τσάμπα τα ταξιδάκια της ντορούλας. Άντε τώρα στην πλευρά "των ισοτίμων συνομιλητών μας". Τρώνε όραμα μακεδονίτικο, είναι ένας από τους 6 βασικούς δρόμους εισόδου σκληρών ναρκωτικών στην Ευρώπη, μάθανε να ζητάνε θρασύτητα μίζες και μερτικά (εμείς τους μάθαμε και οι "φίλοι" αμερικανοί) και μπαίνουν στην Ευρώπη με βουλγαρικά διαβατήρια. Μας πουλάνε και μας αγοράζουν γιατί την πολιτική για τα Σκόπια την κανόνιζαν Μπακατσέλοι, Κοσμοτέ και Μυτιληναίοι, όχι η ελληνική κυβέρνηση. Τώρα βέτο και έλεγχο στα σύνορα μας των έκνομων ενεργειών ,έχω γράψει χρόνια για αυτό. Με στοιχεία από το INCB
Όσο για τον απλό κόσμο, Γκολέμα γκλάβα=αγύριστα κεφάλια και από τις δυο πλευρές των συνόρων, έτσι τους βαράν το ντέφι και κάποτε κάποιοι αριστεροί πρέπει να τους ενημερώσουν ότι αυτό οδηγεί τελικά δυστυχώς σε πόλεμο άλλων υπερατλαντικών συμφερόντων ή την πρόωρη μαλάκυνση εγκεφάλων....
Μετά τις μεγάλες ιδέες ας προσέχουν οι μανούλες όλου του κόσμου έρχονται θάνατοι πατριωτικοί από απάνθρωπους κυνικούς συμφεροντολόγους (λέγονται και ιμπεριαλιστές)
Είδατε καλοί μου φίλοι πως τα συστημικά τσιράκια των ΜΜΕ έκαναν γαργάρα την εκδοχή της ομογένειας. Αυτό που έκανε ακραιφνείς ελληνοαμερικάνους ρεπουμπλικάνους να φυσάνε και να μην κρυώνει το χουνέρι της αναγνώρισης το 2003 των Σκοπίων από την ακροδεξιά πτέρυγα που διοικεί έως σήμερα τον Λευκό Οίκο. Εμείς 65-85% σαν λαός ταυτιζόμαστε με τις προαναφερόμενες απόψεις της Ομογένειας. Ξέρουμε τα βαθύτερα αίτια που οι Αμερικάνοι κάνουν τα γλυκά μάτια στους δρόμους άνω των συνόρων μας. Ξέρουν ότι είμαστε οι πιό δυνατοί και αυτοί οι πιό ξελιγωμένοι. Πληρώσαμε άγρια σαν λαός τις προμήθειες της Ολυμπιακής επιτροπής, το τουριστικό τους εμπάργκο, τους δρόμους των αγωγών τους, τα ξενοδοχεία τους και τις επενδύσεις τους στη Τουρκία, ως πότε;;
Η σημερινή κυβέρνηση ΗΠΑ είναι απειλή για το λαό της και για το λαό μας. Σε όλη την Ευρώπη διαιρεί και ρουφιανεύει. Ακόμα και τους Γερμανούς που κωλύσανε στην 6χρονη "Αφγανιάδα". Μάλλον αδιάβαστους στο Θουκυδίδη τους πιάσαμε πάλι που μίλαγε για το δίκαιο του ισχυρότερου. Ο κύριος Καραμανλής το ξέρει ότι οι πιό δυσαρεστημένοι είναι οι πελάτες του δεξιοί που οι προτάσεις Νιμιτσ δεν κρατήθηκαν σε κάποιο επίπεδο. 5-10 τελώνες να σταματήσουν το λαθρεμπόριο νταλικών στα σύνορά μας θέλει και τους κλείσαμε το σπίτι σπάζοντας κάθε τσαμπουκά και αλυτρωτισμό, αλλά φαίνεται αυτή η κυβέρνηση δεν ξέρει να φυλάει σύνορα, το ΠΑΣΟΚ συνεδριάζεται για τα ρευματικά του και η αριστερά....χμ Κανέλλη και Παρόν ήδη πέταξαν την κορώνα για κλείσιμο της Σούδας.
Το νέο είναι πως ακόμα δεν .....στείλανε "την Νατοϊκή" Ελλαδίτσα να πολεμήσει με την "φίλη και σύμμαχη" Τουρκία στα βουνά του Κουρδιστάν.!
Στη προσπάθεια να βγάλω άκρες για το φιλοΤουρκισμό στην ουσία της ηγεσίας και πολιτικής των ΗΠΑ. Τα πετρέλαια του Αζερμπαϊτζάν κατ αρχάς πρέπει να έχουν φουλ ροή 2017, εμείς στον αγωγό με Πούτιν και Shell-Βουλγαρίας έχουμε κάνει συνέταιρο τον Ερντογάν άρα ο αγωγός είναι μάλλον ουτοπία. Αλλωστε θα ήμασταν σε αυτό το σενάριο σύμμαχοι με τους ...συναγωνιστές Λάτση, Κοπελούζο, Μυτιληναίο και ήμαρτον Παναγία μου τι έγραψα...
Η αντιπαράθεση του 85% του ελληνικού λαού δεδομένη για την σύνθετη ονομασία. Ο πηγαίος αντιαμερικανισμός φοβάμαι πάει να χαλιναγωγηθεί με προσπάθειες στυλ Ανθίμου. Οι σκοπιανοί κάνουν κατενάτσιο γιατί ξέρουν ότι τα σφυρίγματα Νιμιτς ως διαιτητή είναι ως τώρα υπέρ τους και τα σφυρίγματα της παράτασης ως τη συζήτηση στο ΝΑΤΟ θάναι πάλι υπέρ τους. Μήπως είναι καιρός να σηκώσει η κάθε Μαρίκα το τηγάνι και να διώξει την βάση της Σούδας στο Camp Bond steel του Κοσόβου και του FYROM.
Επιμένω ότι οι αρπαχτές του λαθραίου εμπορίου ελέγχονται απλά με σωστό σύννομο τελωνιακό έλεγχο. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε τρύπα μεχρι μέσα στη πρεσβεία μας στα Σκόπια, πρόσφατη η ανάκληση της πρώην.

ένας στρατολάτης είπε...

Αγαπητέ Διόνυσε, συμφωνώ με τις περισσότερες παρατηρήσεις σου. Δεν είναι βέβαια κρυφή η τακτική του διαίρει και βασίλευε που -πολύ επιτυχημένα- χρησιμοποιούν οι αμερικάνοι και ομοτράπεζοί τους, όπου τους παίρνει (και τους παίρνει σχεδόν παντού). Εντυπωσιάζομαι πάντως από την αναφορά σου στη σημερινή κυβέρνηση των ΗΠΑ, λες κι αν βάλει τα ρούχα αλλιώς θα αλλάξει ο Μανωλιός. Πάντως δεν πιστεύω όμως ότι οι "αυτοαποκαλούμενοι" έχουν βάσιμες αλυτρωτικές βλέψεις. Ας όψονται γι' αυτό οι ουσιαστικά ελάχιστες σλαβόφωνες μειονότητες της Φλώρινας. Θεωρώ ότι συμφέρον μας είναι να υπάρχει μια σταθερή "αυτοαποκαλούμενη" χώρα, κι ας περνούν -όπως λες- και μερικές νταλίκες με λαθραία. Στο κάτω κάτω ας βαυκαλίζονται κι αυτοί με εθνικούς -έστω δανεικούς- μύθους. Κι εμείς δανεισμένους τους έχουμε -εδώ ίσως διαφωνείς. Η αυτοβαφτισμένη χώρα δεν είναι απειλή η ίδια. Είναι φυσικά ένα χαρτί στο μανίκι των ιμπεριαλιστών, έχουν όμως και πολύ καλύτερα. Όσον αφορά στους αριστερούς, δεν μπορεί να μη θυμάσαι την -από την πρώτη στιγμή- πρόταση για συμβιβασμό με σύνθετη ονομασία του ΚΚΕ (δεν θυμάμαι για το Συνασπισμό).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

2004 Ευροεκλογές ο Δημητράς και το Ουράνιο Τόξο πήρε 6142 ψήφους με τίτλο παραπλανητικό περί Ευρωπαικής Συμμαχίας όταν ο ρεντίκολο Βεργής χτύπησε 32.000+ "ευηδείς συμπατριώτες μας." Πρόβλημά τους αν διαλυθούν ή όχι οι φίλοι τους ούτως ή άλλως εξασθενημένο προτεκτοράτο τους θέλουν για τις δουλιές που προανέφερα, όπως και οι ελληνικές εταιρείες για πελάτες τους θέλουν, όχι για τα ωραία τους μάτια. Εμείς μπορούμε να εφαρμόσουμε το σύνταγμα και τους νόμους μας και να ελέγξουμε σωστά τα σύνορά μας, όπως στην ουσία είπε και ο Μίκης, αντε και ο Θόδωρος πριν 2 χρόνια αλλά ο τελευταίος μετά το ξέχασε.....Αυτό λέω απλά και φαντάζομαι συμφωνείς.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Κοίτα τι σου βρήκα για το θράσος της φράξιας VMRO που διοικεί με τα βουλγάρικα διαβατήρια. εδώ Ασε μη πιάσω το Θρακικό ήδη το μελετούν και στο Παρόν άρθρα και στον Ελεύθερο Τύπο. Βρες τον Αντιφωνητή Θράκης που είναι μια γνήσια πατριωτική δημοσιογραφική φωνή και ξεχωρίζει από τις φυλλάδες του δικομματισμού και των επιδοτήσεων.

ένας στρατολάτης είπε...

Συμφωνώ στην τήρηση της νομιμότητας, διαφωνώ στο "πρόβλημά τους αν διαλυθούν". Το τονίζω, μια σταθερή ακατονόμαστη δημοκρατία θα αποτελεί κυματοθραύστη στα σχέδια για μια Μεγάλη Αλβανία. Το Κόσοβο είναι δυστυχώς πολύ επιτυχημένο πείραμα και δείχνει την αμερικάνικη ισχύ και τις καιροσκοπικές προτιμήσεις της. Συμφωνώ και για τους μελλοντικούς κινδύνους στη Θράκη. Κοινώς οι αμερικάνοι μας έχουν πιασμένους απ' τα μπαλάκια. Πάντως το κλείσιμο των συνόρων που προτείνει ο Μίκης δεν είναι λύση. Αυτό προτείνει, καθώς και διακοπή διπλωματικών και οικονομικών σχέσεων, όχι καλύτερο έλεγχο.
Όσον αφορά την επιστολή του Ουράνιου Τόξου, κρατώ δύο σημεία: την αποστροφή ethnic-Macedonians και την κοινοποίηση στην Κοντολίζα!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Σας προτείνω μια εκδρομή στο Βελβεντο και τα Σέρβια, είναι ωραία την άνοιξη.Παρεπιπτώντος αν έχετε την υπομονή και σταθείται 10μμ-2πμ στη γέφυρα Πολυχνίτου, πολύ ρομαντικό μέρος μεταξύ Κοζάνης Ελασσόνας θα παρατηρείσετε 30 νταλίκες ωριαίως από σύνορα Σκοπίων προς ενδοχώρα. Είναι η διεύλευση μεγάλου μέρους του λαθρεμπορίου,κάθε είδους, που εισέρχεται στη χώρα. Ολοι το ξέρουν και κανείς δεν μιλάει. Γιαυτό επιμένω σωστό έλεγχο των συνόρων με έντιμους τελώνες και λοκαντζήδες γιατί έχουμε να κάνουμε με τεράστια οικονομικά συμφέροντα μαφιών στη σωστή εφαρμογή των νόμων. Επίσης δεν είμαι σε θέση να προτείνω παρεμβάσεις στα εσωτερικά άλλης χώρας στυλ Πάγκαλου που δεν θέλει διάλυση ΦΥΡΟΜ αν θέλουν η αυτοδιάθεση είναι σεβαστή. Υπόψιν μπαίνω σε αρκετά σκοπιανά blog και έχουν αρχίσει μπουκοτάζ Cosmote και Βερόπουλου, αυτοί τους φταίξαν λιγο τους ζορίσαμε και κάνουν σαν ατίθασα παλιόπαιδα, μας νοιάζουν οι γείτονες μα πιό πολύ οι δικοί μας.Στους δικούς μας βέβαια περιλαμβάνω και 1000000 Αλβανούς οικονομικούς μετανάστες,έχω πολλους καλούς πελάτες που αν τους συζητήσεις νοιώθουν τόσο οικειοι με μας παρά πολλοι ελληναράδες!!!
Οι την ελληνική παιδεία κατέχοντες.

2-3 πρακτοράκια Βοσκόπουλος, Λιθοξόυ κλπ καλό είναι να τους ξέρουμε μέσα από τα γραπτά τους και να ενημερωνόμαστε, γιαυτό πήρα ανάποδες και με τον Doctor που παρακοπουθησες και συ στα περί Μίκη και έκανε το λάθος να τους επικαλεστεί.

ένας στρατολάτης είπε...

Οι την ελληνική παιδεία κατέχοντες.
Αυτό πραγματικά είναι το κριτήριο. Απέχει βέβαια απ' την σχολική εκπαίδευση.